עזרה מציבור הגולשים

mi16turbo

New member
עזרה מציבור הגולשים

היום במבא חמה בסביבות 15:30 נחתתי עם גלש אויר במנחת למטה. כשחזתי עם הרכב הגלשן נעלם !!!!!!!! האם שאספו את שרוכי הרוח למטה מישהו ראה שמעמיסים גלשן על רכב ? האים מישהו מהחניכים שצנחו היום במבא חמה ראה פיתאום גלשן מועמס על הרכב בדרך חזרה ? תודה על העזרה טל 0503323312

חגי

New member
צר לשמע. כבר קרה מספר פעמים

שגלשנים נגנבו , ולרב הם לא צצים יותר כי הגנבים מבינים שאי אפשר למכור אותם. הגלשן החדש של ירון שנגנב לפני כ 5 שנים היה המקרה האחרון אם אני לא טועה (גלשן של 5000$) אני מניח שכמו בכל הגניבות הקודמות - הגלשן הושאר בשטח כשהוא ארוז ומקופל. זאת טעות , אלא אם כן נחתת במקום נידח ויש שיחים או מסתור אחר להסתירו. אחרת - מומלץ להשאיר את הגלשן פתוח או חצי מפורק - דבר שמרתיע גנבים פוטנציאלים מלהתעסק עם ההעמסה שלו. אני מקווה שהגלשן ימצא.

Hawk17

New member
מילא באיזור התבור או הגליל, אבל במבוא חמה?../images/Emo46.gif

מילא באיזורים הנ"ל, המאוכלסים "בבעלי מקצוע" חביבים , אבל במבוא חמה, ה"מעוז" האחרון? משהו פה מסריח! אם מישהו נכנס מהכביש לתוך השביל לקחת את הגלשןאשר שכב על שביל העפר כנראה שזה היה איזה ג'יפאי שחלף במקום או שהגנב בהחלט תכנן את מה שהוא עשה.

well come to the club

זה בטח לא ירגיע אותך, אבלי לי גנבו פעם ציוד קומפלט (הכל היה דנדש) מפאתי כפר תבור. פרסמתי (בעיתונות הערבית) הודעה עם פרס נדיב "למוצא העקום", אבל לך תדע, כנראה יש גם יהודים גנבים.(זה עניין של רקע תרבותי יותר מעניין דתי).

Hawk17

New member
תיקון טעות

welcome ולא well come. הנה, עכשיו אתה חייב לי מכה חזקה בפעם הבאה שאני טועה בעברית...

y u v 12

New member
כך נראה הגלשן, אם מישהו במקרה יבחין בו

טל תקן אותי אם אני טועה, מדובר ב VISION 17 של PACIPHIC AIRWAVE

IDLVI

New member
אממ.. אולי

הבחור שנועל את המנעול ה"אימתני" בכניסה לשדה נחיתה יודע על זה משהו. 0528515260 המספר שלו. שכחתי את שמו כשדיברתי איתו לפני שבועיים הוא אמר שיש שם באזור הרבה גניבות של מטעים, אולי אחד הגנבים המקומיים החליט לעשות הסבה לציוד גלישה

amitceder

New member
אני מקווה שהגנב ינסה לטוס עם הגלשן

ואני מקווה שגם אין לו ניסיון בגלישה. עם קצת מזל אולי הוא יצליח להרוג את עצמו ולפטור את האנושות מאד עלוקה מוצצת דם.

mi16turbo

New member
מסקנות מסופ"ש בצפון

היום קמנו בבוקר אני וניר גולן ויצאנו לחפש את הגלשן מי יודע אולי אני כבר סנילי ולא זוכר היכן קיפלתי אותו למרות שהוא היה צמוד לגלשן של אסי כך שזה לפחות וודאי. בקיצור לאחר כמה שעות חיפושים כלום לא נימצא ואף אחד לא יודע כלום חשוב לציין שאתמול אסי קיפל את הגלשן שלו ויצא ב 16:00 לערך משדה הנחיתה ואני הגעתי 20 דקות אחרי והגלשן כבר לא היה. כשאסי עזב שרוכי הרוח של "עגור" עדיין היו בשדה נחיתה וכאשר אני הגעתי אחרי 20 דקות הם נאספו ע"י "עגור". כמובן שאף אחד לא ראה כלום ולא יודע כלום המסקנות הכי טובות שניתן להסיק הן: 1. לינחות למעלה 2 במידה ונוחתים למטה לא לקפל את הגלשן תודה רבה לכל החברה שעזרו ותמכו. ישר כח טל בן אברהם

amitceder

New member
ומה אומרים בעגור?

אולי החניכים של עגור קיפלו את הגלשן לאוטו של עגור יחד עם יתר הגלשנים?

מהכרותי את ארנון כ-3 עשורים

הוא אמנם חמדן, אך לא גנב,... אוף, נזכרתי במשהו, ואני עומד לסתור את עצמי:רתמה כמעט חדשה שנתתי לו פעם (20 שנה?) למכירה, "נעלמה" לבלי שוב.

mi16turbo

New member
מהכרותי עם ארנון 2 עשורים

גם תקופה שעבדתי אצלו וגם הרבה חברים שעבדו אצלו ובנוסף הרבה הודעות שאני מקבל עליו בפרטי אז ליפניי שנתיים הוא גנב לי כבר גלשן אוויר מאצל שוויצר בבית הוגשה תלונה כנגדו במשטרת רמת גן בנוסף הוא ניסה לימכור את הגלשן לדודו גרבי לא מזמן אלו הן רק עובדות לא השערות לגבי המיקרה הספציפי הזמן יעשה את שלו והתגובה תהיה בהתאם אני עדיין אופטימי שהגלשן "יצוץ" דרך איזה צד ג' מפוקפק עם סיפור מצוץ מהאצבע אך העיקר שיחזור

חגי

New member
יש אחלה גלשן למכירה כעת

הגלשן גלשן מתקדם שהיה לאחרונה בבעלות כהנא. נימי היה אמור לבדק אותו בתבור השבת. למרות שהגלשן נחשב מתקדם אני די משוכנע שבחור עם כישורים כמו שלך יוכל לטוס עליו בביטחה מהר מאד. בקיצור - אם נמרוד יוותר עליו , אני ממליץ על הגלשן בחם. כולה 1500$ והוא יקפיץ אותך 2 רמות למעלה מהר מאד.

למעלה