עזרה מקצועית ואובייקטיבית ממביני דב

chempion

New member
עזרה מקצועית ואובייקטיבית ממביני דב

אוכל לקבל הכוונה כיצד אדע במידה וקיימות מספר זוגות אופניי, שטובות מבחינת מדדים, החנויות קרובות לביתי, המחיר יחסית זהה, וגם הצורה החיצונית. השאלה היא- כיצד אדע איזה זוג ייתן לי את התמורה הטובה יותר. לדוגמא- מרידה 904 וספשילייזד אלה-אליט ( קובוס).תודה

ido mazor

New member
איזה ספשלייזד?

לגבי המרידה 904 אני מניח שהמפרט הוא כמו באתר של היבואן רוזן ומינץ. לגבי הספשלייזד, לא ברור לי לאיזה דגם אתה מתכוון, תסתכל באתר היבואן מצמן ותודיע לנו...

chempion

New member
הדגם

הדגם של ספשילייזד כמו שציינתי- Allez Elite הוא מופיע באתר של מצמן. המון תודה!

ido mazor

New member
USA או INTERNATIONAL?

יש שני דגמים של ELITE באתר של מצמן, מפרט ומחירים שונים. כמו כן שניהם יקרים מהמרידה 904. באיזה דגם מדובר וכמה רוצים על כל אחד מהאופניים, הספשלייזד והמרידה?

chempion

New member
פירוט....

על המרידה 904 שנת 2005 רוצים 5900ש"ח ( בפנים כלול הטריי אין). ועלל הספשילייזד usa-2005 רוצים 6700 ש"ח אבל כנראה תהיה לי הנחה עליהם. נראה לי שהמזלג של מרידה עשוי מאלומיניום לעומת הקרבון של ספשילייזד

shay jim

New member
מרידה

אני רוכב ( חדש מאוד ) על המרידה דגם 904 והם עם מזלג קרבון

chempion

New member
זה הדגם שהתאפשר לך?

או שהכי השתלם לך לקנות? אשמח לקבל מידע.....

shay jim

New member
שני הדגמים

כמו שאמרו לך ההבדלים בין שני הזוגות הללו הם מזעריים , רוכב מתחיל כמוני- אין סיכוי שירגיש בהבדלים אני קניתי את המרידה רק כי הן "עשו" לי את זה . אל תתלבט יותר מידי , קח את הזוג שאליו אתה מתחבר,אני מבטיח לך שתהנה מחווית הרכיבה.

צורחה

New member
המזלג הוחלף בשנתון הזה

המרידה 904 2005 עם מזלג קרבון כלשהוא. במבט זריז על שני המפרטים העסק נראה דומה: קומפקט, 105, מזלג קרבון, קצת IKE, וגלגלי אלכס. תבחר לפי הצבע או המחיר, מה שחשוב לך.

chempion

New member
צורחה...

תודה על התשובה אך...מדוע אם כן יש עדיין פער מחיר, ובנוסף מידע כי איכות השילדה של ספשיאלייזד יותר איכותית. אך שוב קצת בילבול. תודה

צורחה

New member
דזל בדרעק

אם מישהוא כאן יכול היה לספר על השוואה לגבי התנהגות כ"א מהשלדות כבר היית מקבל תשובה יותר אינטיליגנטית. לא נראה שזה יקרה. שניהם אופני כניסה לכביש מודל 2005 עם מפרט מאוד דומה. אין סקס אפיל ויש תמורה. מבחינת המחיר זה פער תמחירי שקשור לשיקולי תדמית ורווחיות של היצרן והיבואן. לא בהכרח פער שמייצג שוני באיכות. אם השם ספשלייזד לא עושה עליך רושם יותר ממרידה והצבע של שניהם מתאים, קח את הזול.

gsprukt

New member
אין לי שום סנטימנטים לספשלייזד אבל

קראתי מספר ביקורות מאוד מחמיאות על השלדה של האל'ז. אני הייתי בוחר בהן. גם השירות של מצמן, ובעיקר האחריות, מוכיח את עצמו לטובה.

למעלה