עזרה מקצועית.

klmno86

New member
עזרה מקצועית.

שלום לכולם.
אני מגיע מעולם הסאונד וקצת חדש לעולם של פיתוח אתרים וניהולם.
אני מעוניין לפתוח אתר שקשור באינדקס אנשי מקצוע מופרט יחסית.
לשם כך עדיף לי להתמקד ב wordpress או html או כל פורמט אחר של בניית אתרים?
האם זה משהו שכדאי לי לנסות לבנות לבד או אני צריך (ברור שעדיף) איש מקצוע מהתחום?
תודה

ברוך הבא.

נראה שחסרים לך כמה מושגי יסוד.
HTML - זו שפת התוכן ברשת. כל אתר שתבנה יגיע בסופו של דבר בפורמט הזה לדפדפן של המשתמש.
CMS - מערכת לניהול תוכן (wordpress היא אחת מהן). זה כלי שנועד לספק אפשרות ליצור את התוכן בקלות יחסית, בלי שהמשתמש יטריח את עצמו להתעסק בhtml נקי.
&nbsp
לפי השאלה שלך נראה שאתה זקוק לכלי שיאפשר לך להתמקד בתוכן ולא בצורה, ולכן אתה צריך CMS כלשהו.
&nbsp
תלוי מה בדיוק יעוד האתר שלך - לפי מה שהבנתי מתוך הקריאה, blog "פשוט" יענה על הדרישות (אפשר לפתוח אחד בwordpress.com, שמספקים בלוגים בסיסיים מבוססי wordpress), או בבלוגיה כלשהי (דוגמת תפוז, https://www.blogger.com/home ועוד).
&nbsp
איש מקצוע יוכל לספק לך יותר גמישות במראה הסופי של המערכת, באפיון (אולי אתה צריך דברים נוספים שלא חשבתי עליהם בסקירה הקצרה הזו), בכתיבה יותר "מקצועית" של המסגרת (יתרון בקידום בגוגל) וכו'. אם מדובר באתר שישמש בית עסק לצרכי קידום\מכירות - כדאי בהחלט להיות בצד "הזה".

klmno86

New member
אתר

תודה רבה על התגובה.
כן בהחלט אני צריך ללמוד עוד על הנושא ולהבין יותר לעומק.
בגדול מאוד חשוב לי הנראות , אני רואה אתר שנראה ויזואלית מקצועי וקצת שונה שנותן לך הרגשה רצינית ומקצועית יותר מרוב האתרים אחרים שיש בתחום הזה. מה הממוצע שכר של מפתח אתרים? האם אני צריך גם ux או uxi ?

yn4ever

New member
ממליץ לך להתחיל לשחק ב WORDPRESS

ולנסות לעבוד עם טמפלט שיש בו אפשרו ל VISUAL COMPOSER

mtv1siv

New member
לפי דעתי

אם יש לך את הזמן לחפור בזה, אז קדימה תתנסה תכיר,
אם יש לך שאלות אז תמיד אתה מוזמן לשאול כאן (וגם באופן אישי)
הכי גרוע - לא כל כך יילך לך או שלא יהיה לך כח... תמיד תוכל לפנות לגורם מקצועי

למעלה