עזרה - מתנה לאחות

LOVE HODAYA

New member
עזרה - מתנה לאחות

אולי קצת מאוחר אבל אולי בכל זאת. לאחותי יש מחר יומולדת 18 ולא עולה לי כלום בראש תמיד אני קונה לה כל מיני דברים תכשיטים ספר בגדים ועכשיו לא עולה לי כלום בראש בבקשה תעזרו לי עם הצעות תודה!

LOVE HODAYA

New member
תודה

אז זהו שחשבתי על משקפי שמש או בגד ים שהם הכי רלוונתיים אבל שהסכום גדול עלי כי אני לא עובדת. אין לי להשקיע יותר מ 70 שקל כרגע. אשמח לקבל עוד רעיונות. תודה מראש לעונים.

עשיתי לאחותי לפני שנה ערכה של

חמשת החושים- לכל חוש קונים מתנה , הנה דוגמא שמיעה-משרוקית, דיסק (יש דיסק שירי יום הולדת ב10 שקלים ) מישוש-צעיף קייצי, בובה קטנה ורכה, ריח-נרות ריחניים, סבון,שבון גוף ריחני ראיה-מראה, מסגרת של תמונה של שתיכן טעם- שוקולד, סוכריות,מסטיקים אני קניתי דברים אחרים כי היה לי תקציב גדול יותר. עוטפים הכל יחד בצורה יפה, מוסיפים ברכה והופ- מגישים. אפשר ערכה לפי האותיות בשם שלה, נגיל שקוראים לה גלי- ג - גומיות לשיער, גרביים, גופיה ל-לוח שעם, לאק, י - יויו, יומן, וכדומה....

LOVE HODAYA

New member
וואי תודה רבה

ממש מגניב. עכשיו אם אפשר עוד טובה קטנה אכתוב לך במסר את האותיות של השם הפרטי שלה ותציעי לי דברים קטנים באותיות האלה?! אם לא אכפת לך כמובן ושוב המון תודות הצעה טובה.

במידה והיא מתגייסת בקרוב

תוכל לקנות לה משהו שיעזור לה גם בצבא. אולי תיק נחמד או סתם כל מיני קשקושים שבנות צריכות בצבא.

למעלה