עזרה - מתנת יום הולדת לחברה

Dimaya

New member
עזרה - מתנת יום הולדת לחברה

חברה טובה, מחליפה קידומת - בת 30. תקציב - רצוי עד 200 ש"ח (אנחנו גם הולכים לחגוג לה במסעדה, אז שם זה יעלה לנו איזה 300 ש"ח לזוג). לא ספא וכאלה (בשבילה לצאת מהבית זו משימה קשה). תודה מראש.

אמאאור

New member
החברה שלך אמא?

קניתי לאחרונה לחברתי, אמא טרייה, את הספר "קסם פשוט - מחשבות על גידול ילדים", של רונה רענן שפריר. הצלחה אדירה.

Dimaya

New member
היא אמא, אבל אני רוצה משהו לא "אמהי

היא עמוק-עמוק-עמוק בעניין ה"אמא". עמוק. והיא לא אמא חדשה (יש לה ותק של 4 שנים כבר), אבל עדיין - עמוק ביותר. אז אני לא צריכה "להוסיף", אלא רוצה משהו של "אישה", אם את מבינה את הכוונה שלי. תודה בכל אופן (ורשמתי את שם הספר לעצמי).

אמאאור

New member
או.קי, עוד הצעה -

מה לגבי ערב בנות אצלה בבית? את יכולה לבקש מבעלה ומבעלך להיות גם, ולנסות לטפל בקטננים, להזמין אליה הביתה טייק אווי משובח (כולל לילדים כדי להוריד ממנה עבודה), פלוס סרט טוב בדי.וי.די, עם בקבוק יין טוב וקינוחים מבחוץ? אפשר לארגן משהו כזה בעלות לא יותר מדי מוגזמת, וזה יכול להיות פגז

א ס נ ת י

New member
תזמיני לה לבית מסג'יסטית

ובואי גם כדי לשמור לה על הילד/ים בזמן שהיא עושה מסאג'.

Dimaya

New member
לצערי זה לא בר ביצוע

היא לא תתפנה נפשית למסז'יסטית בבית, ואני לא יכולה לשמור על ילדים בני 4 ושנתיים, כשיש לי גברת משלי בת חצי שנה, שדבוקה אליי בדבק מגע, והילדים הגדולים מתעקשים "לגעת לה בראש איפה שמקום רך" (איך, לעזאזל, כל הילדים יודעים שלתינוקות יש "מקום רך" בראש - אין לי מושג). תודה בכל זאת.

אמברון

New member
תשאלי אותה מה היא רוצה

או צריכה. אפשר לקנות לה תלושים לביגוד, לספרים, לכלי בית (תלוי במה שהיא אוהבת) ולאפשר לה לבחור לבד.

למעלה