עזרה נוספת בפירוש קריאה

• פותח הנושא la28
  • פורסם בתאריך

la28

New member
עזרה נוספת בפירוש קריאה

לאחר היחס המקסים שקיבלתי פה בפורום החלטתי לעשות פריסה אוטומטית נוספת בנושא אחר ולבקש את עזרתכם בפירוש. פרשתי פריסת שאלה וקיבלתי: האם-4 חרבות אקבל- מרכבה תשובה חיובית- מלכת המטות מאחד המנחים שכתבתי אליהם- 9 חרבות סיכום-2 גביעים כיוון שאני לא מומחית לפריסות שאלה (ויש סיכוי שלא פרסתי נכון) פרסתי גם פריסה קלטית ובה שאלתי: מה הפוטנציאל שלי לקבל תשובה חיובית מאחד המנחים בשבוע הקרוב? 1. מה עוזר - 10 גביעים 2. מה חוסם - אביר המטבעות 3. שיעור רוחני - אס המטות 4. בונוס - 7 גביעים 5. עבר קרוב - מלכת המטות 6. עתיד קרוב - מיזוג 7. זוית אישית - שוטה 8. זוית של החברה - 8 גביעים 9. פחדים - אוהבים 10.סיכום - 6 חרבות

batgalim

New member
../images/Emo141.gifהי לך

חשוב לדעת מעט רקע לשאלתך - תשובה חיובית למה? השאלה הראשונה אינה מנוסחת נכון ולכן אתייחס בתשובה לפריסה הקלטית.

la28

New member
היי

השאלה שלי היא לגבי מנחה לתיזה. כתבתי למספר מנחים אצלם אני רוצה לעשות את התיזה והשאלה מתייחסת לתשובות שאקבל מהם. תודה על ההתייחסות.

צוף3

New member
זו למעשה שאלת כן ולא

ולא מתאימה כאן פריסה. כעקרון אין אנו עונים על שאלות שמסתכמות בניסיון לחזות אם דבר מה ייתרחש או לא. אם יש לך ידע בקלפים את יכולה לשלוף קלף אחד לשלילה או לחיוב. בהצלחה :)

batgalim

New member
נראה לי שיש בעיה עם השאלה

שמתייחסת למספר מנחים אליהם הגשת את הבקשה... הקלף 7 גביעים מייצג כאן לדעתי דילמה בין מספר אובייקטים, ומכיון שהשאלה מתייחסת למספר מסויים של מרצים נצטרך אולי להתמקד רק באחד מהם... במיוחד מכיון שאס המטות מייצג את השיעור שאת צריכה ללמוד - התחלה מלאה התלהבות שיכולה להשאר בגדר רעיון... את צריכה לבחור באחד המנחים שנראה לך שאיתו יש לך סיכוי טוב יותר לקבל תשובה, ולשאול - מה עלי לדעת לגבי התשובה שאקבל ממנחה איקס בחודש הקרוב.

למעלה