עזרה ניגש פעם שלישית

limited adition

New member
עזרה ניגש פעם שלישית

שלום לכולם,
אני רוצה להתקבל לרפואה בטח כמו הרבה אנשים פה...
ניגשתי לראשונה במועד אפריל 15 - 680.
פעם שנייה בדצמבר 15 - ממש עכשיו ואני עדיין לא יודע את הציון שלי אבל מרגיש לי שלא הלך לי טוב ובטוח אצטרך לשפר...
עכשיו אני רוצה לגשת למועד אפריל הקרוב אבל אני לא יודע איפה ללמוד ומה לעשות ?
חברים שלי הציעו לי מורים פרטיים , קורסים מזורזים למשפרי ציון וכו'...
מישהו למד במסגרת כזאת ויכול להמליץ לי על מורה או קורס מסויים שיתאים לי ?
חשבתי אפילו לקנות ערכת ספרים של ניב רווח וללמוד לבד אבל זאת הפעם האחרונה שאני יכול נפשית לגשת ...
תודה רבה

דנה931

New member
היי :)

אני ניגשתי פעם רביעית עכשיו, ואני מבינה את מצבך.
אני למדתי בפעם השלישית שלי עם ניב רווח, והרגשתי שהספרים עזרו לי בעיקר לשפר את הכמותי שלי. זה תלוי בך, האם תוכל לבנות לך לו"ז ולעמוד בו, האם אתה חושב שאתה בנוי ללמידה עצמית ועוד.
בפעם הרביעית הלכתי לקורס מזורז של מכון 800 וממש ממליצה עליו. :) לא יודעת אם הצלחתי לשפר את הציון, אבל הרגשתי שהם ממש שיפרו את רמת הידע שלי, וחומר התרגול שלהם מאוד איכותי. אם יש לך שאלות לגבי המכון או לגבי הערכה של ניב רווח פנה אליי במסר אישי :)

limited adition

New member
תודה רבה : )

היי : )
תודה על המענה המהיר, חשבתי לרכוש את ערכת הספרים של ניב רווח אבל אני לא בטוח שאוכל לעמוד בלו"ז עצמאי ואם לא תהיה לי ברירה זה מה שאעשה.
לגבי מכון 800 , הייתי אצלהם בשיחת הכרות וייעוץ אבל זה נראה לי כמו קורס רגיל פשוט מזורז יותר וקצר יותר אבל עדיין מתלבט...
הייתי גם במכון אחד על אחד, יש להם קורס משפרי ציון שבנוי לתלמידים שכבר ניגשו בשילוב שיעורים פרטיים, יש לי פגישה איתם בשבוע הבא.
מישהו למד שם ויכול להמליץ ?

דנה931

New member
מנסה לעזור

אני באופן אישי שמעתי על אחד על אחד שהחומרים שלהם מאוד בינוניים.
האמת כשניגשתי פעם רביעית והלכתי לקורס של 800 לא חשבתי שהם יצליחו לחדש לי משהו, ופשוט רציתי עוד חומרי תרגול. להפתעתי הרבה הם כן הצליחו לחדש לי כמה דברים. הם מלמדים כלים שונים לכל שאלה וממש אהבתי את זה (לעומת יואל גבע נניח שאומרים לך רק תבדוק תשובות תימנע מלעשות משוואות)
הכיתות יחסית קטנות, והם עושים מספר סימולציות במכללות שזה ידמה את הבחינה האמיתית שגם אהבתי את זה.
החיסרון שזה גם יתרון- הם מנסים להביא כמה שיותר חומרים חדשים וכל מועד יוצרים סימולציות חדשות, ונוצר מצב הביאו לנו במועד הזה סימולציה עם מספר לא קטן של טעויות. לי באופן אישי חשובה העדכניות של החומר אז זה לא הציק לי מדי. :)

TFNM

New member
גם אני למדתי ה800...וגם בימים אלו בקורס מת' שם

שאת אומרת שהם עושים סימולציות במכללות...אצלנו צחי המליץ בחום להתפלח לכיתה ריקה ולעשות שם סימולציה,מה שאגב עשיתי ועזר לי.
הוא דאג לכם ממש לכיתה במכללה?
&nbsp
(חוץ מזה מה יכול להיות יותר כיף מלעשות סימולציה ואז שמלא סטודנטים מבולבלים לסיעוד שהכיתה תכ'לס לרשותם רואים עשרה תלמידים עושים סימולציה בהגנב)
&nbsp
&nbsp
&nbsp

AdelY

New member
קורס לציון גבוהה

הי :)
לפי ההודעה שלך הבנתי שאת צריכה ציון גבוהה, וכבר למדת ועשית את הפסיכומטרי. אני חושבת שקורס מזורז זה דבר טוב אם את יודעת את כל החומר ורק רוצה לעשות סימולציות לשם חזרה ועוד ניסיון.
אם בכל זאת את רוצה לעשות קורס שהוא יהווה לך מסגרת ויתמקד בעיקר בצורך להעלות את הציון שלך לרפואה (בעצמי מתכננת ללמוד מדעי המוח בעתיד, לכן גם יש לי את השיקולים שלי). אני יודעת שבהייקיו יש כיתה שנקראת 750, ששם נמצאים תלמידים שיש להם את היכולות וצריכים ציונים גבוהים בשביל הלימודים שלהם ולא מתעכבים ל דברים שוליים.
ממליצה לך להיכנס לזה יותר לעומק אם הציון באמת חשוב לך (ונראה שכן) ולבדוק אצלם.
בהצלחה! :)

למעלה