עזרה - נעליים

coolel

New member
עזרה - נעליים

אז ככה אני מתכנן לקנות נעליים: (הכוונה לנעלי גברים) איזה סוג נעליים הולך כרגע(ואני לא מתכוון למשהו שהיום אין ומחר אאוט אלא שיחזיק קצת באופנה
)? איזה מותגים/חברות אין בנעליים? מה טווח המחירים לדעתכם שכדאי להוציא על נעליים?

סורי...

אם הייתי יודעת הייתי אומרת לך.... חוצמזה למה אתה צריך לקנות נעליים שבאופנה.. תקנה מה שנוח לך...

נצל"ש....

מה יותר כדאי נעלי כדורסל יפות כאלה או נעלי סקייטרים אני מתכוון ליום יום לא ליציאה....

נעליי סקייטרים....ואם אתם קונים

אז תגידו לי גם!!! אני גם רוצה ולא מוצאת:(

אנהלה

New member
lightwave בשנקין וגם בבוגרשוב אחלה נעלי סקייטרים בגביל הנעליים עדיף בבוגרשוב

coolel

New member
מישהו?

איזה חברות הכי אין עכשיו? ובכלל המלצות לנעליים לגברים שבאופנה?

O Boy

New member
מממ...

גבר, ראיתי היום בדיזל נעליים שוות ביותר של PUMA אבל זה רק אם יש לך תקציב של 250+. הייתי מציע לך גם ללכת לGALI שמחזיקים נעליים לא פחות שוות של החברה האהובה עליי, לי קופר. סבבה אחי?

coolel

New member
גם אני אוהב את לי קופר אבל איזה דגם

שלהם? יש לי כבר זוג אחד שלהם של כחול(יש דמיון קצת לסקצ'רס) אני רוצה עוד אחד איזה דגמים של נעליים? ואיזה חברות שוות חוץ מלי קופר? זה די חשוב כי אני צריך נעליים לשנה החדשה

coolel

New member
שאלות נוספות - H E L P

השאלות מאוד חשובות ותשתדלו לענות עליהם כמה שיותר מהר כי אני צריך לצאת לקניות לתחילת השנה: *קודם כל אם אפשר לחדד יותר את התשובה בנוגע לנעליים קיבלתי המלצה על לי קופר ועל דיזל, יש עוד חברות? וחוץ מחברות - איזה דגמים של נעליים באופנה? *ג'ינס - איזה ג'ינסים הכי באופנה עכשיו? גזרה נמוכה/גבוהה/משהו באמצע? משופשף מאוד או לא? קצת יותר פירוט... מה דעתכם על הג'ינסים של קסטרו? יש משהו מעניין? ואצל לי קופר? *חולצה - איזה חולצה לתחילת שנה? טי-שרט/מכופתרת? של איזה חברות? איזה צבעים? וכו' * יש לי יום גיבוש של כיתות י' שעולות לתיכון? לאיפה כדאי להשקיע יותר ליום גיבוש או ליום הראשון ללימודים? אני יודע שזה די הרבה שאלות אבל זה ממש חשוב לי

בקשר לנעליים...

בקסטרו מן יש נעליים מאוד יפות
כמובן שיש מחירים ויש מחירים.. (הכוונה ליקר יותר ויקר פחות) אז מה שאני מציע זה שתלך ותבדוק מה הכי נראה לך מכל הבחינות.. יש גם נעליים חמודות בקרוקר במחירים זולים (SALE)

coolel

New member
מזאת אומרת יש מחירים ויש מחירים ../images/Emo13.gif

מה הטווח בערך?

אמממ...

ממה שאני ראיתי בקרוקר.. היו שני סוגי נעלים.. סוג אחד שדווקא אהבתי (שטוחות כאלו יפות) וסוג אחד של נעלי טרקטור כאלו - מגעילות..
אני זוכר שסוג אחד עלה 90 אם אני לא טועה וסוג שני עלה קצת יותר.. אבל אל תבנה עליי... תבדוק שוב

coolel

New member
דיברתי ל קסטרו

מה היה שם? איזה נעליים? איזה מחירים? תודה

הא...

שם יש יותר מבחר של נעליים.. מכפכפים תנכיות כאלו .. ועד לנעלי יציאה.. אתה צריך לראות בשביל להבין.. יש להם נעליים מיוחדות (רובן)
מה שכן, אני יודע שב"גזית" שזו רשת חנויות נעליים דיי מפורסמת מוכרים לרוב נעליים של נשים אבל גם יש נעליים של גברים.. נעלים דיי יפות.. כאילו יש ויש. זה הכל עניין של טעם.. אהה והמחירים בגזית דיי יקרים לפי מה שזכור לי אלא אם כן אתה נופל על איזה מבצע

coolel

New member
תודה אבל מה בקשר לשאר השאלות שלי?

תודה אבל מה בקשר לשאר השאלות שלי?

O Boy

New member
עניתי לך אך אענה שנית...

* נעליים, כשם שאמרתי בהודעתי הקודמת - לי קופר וPUMA. * ג'ינס - את הג'ינסים של קסטרו מן לא אהבתי בכלל, אבל על הג'ינסים של לי קופר נידלקתי (וקניתי 2). כל ג'ינס בקולקציה החדשה שלהם שווה בפני עצמו. הג'ינס האחרון שקניתי שם הוא ממש פיצוץ - צמוד בגזרה נמוכה ומתרחב טיפה ויושב טוב על הנעל. איך שכחתי - קניתי גם חתתוני לי קופר... זה נראה ממש שווה ככה עם שילוב של חולצה צמודה (במקרה שלי קניתי את הג'ינס לבי"ס - אז אני אלך עם חולצה של התלבושת האחידה). * חולצה - אני חושב שאתה זה ששאלת, חולצה עם מספר זה באופנה. כמו כן, יש הרבה חולצות יפות של לי קופר, דיזל, גם קסטרו מן... * לאיפה כדאי להשקיע יותר? יש בעיה בשאלה שלך... להתלבש יפה רק ליום הראשון או רק ליום גיבוש שלך. מישהו שהוא מתלבש יפה - מתלבש יפה כל הזמן (ומשקיע). אני לא יכול לומר לך איפה יותר להשקיע...

גם לי יש יום גיבוש ו....

אני מסכימה עם אור שבאופן כללי צריך להתלבש יפה תמיד....אבל לדעתי היום גיבוש הוא פחות מחייב והיום הראשון יותר. כלומר אל תבין שאני אומרת להתלבש ג'יפה ליום גיבוש, בכל זאת רושם ראשון קובע המון! אבל ליום גיבוש תלבש יותר קז'ואל מליום הראשון. אבל בשניהם אל תתאמץ יותר מדי או אל תראה שהתאמצת יותר מדי כי מצד שני גם זה לא טוב! אז לדפוק הופעה אבל.....אתה יודע, בסטייל. לא יותר מדי אלגנטי. כן אני מסכימה זה מסובך לאללה גם לי כבר נשברו כל העצבים על זה חחחח....

למעלה