עזרה נפשית אלטרנטיבית

עזרה נפשית אלטרנטיבית

שלום, ידוע לי על כפר טיפולי לנפגעי נפש החוזרים מהודו, תאילנד וכו´. אני צריך ליצור אתם קשר למען חבר. אם מישהו יכול לומר לי היכן לחפש, זה עשוי להציל נפש בישראל. תודה, דוד

הכפר לא ידוע לי אך היו אצלי אנשים ע

שלקו בהשפעות לואי כתוצאה מאכילת פטריות וכו - אי אונות ועופפות יתר. העבודה האנרגטית של שחרור הטראומות וההולוגרמות המגנטיות השפיע לטובה, החזיר את מי שהפסיקו עם הסמים לתפקוד מלא ואת מי שלא הפסיקו עם סמים החזיר לתפקוד חלקי. אם ברצונך במידע נוסף נא צור עימי קשר. שבוע טוב אסתיה

עם כל הכבוד, אין טעם להציע

טיפולים אלטרנטיביים. לא מדובר על מישהו שאכל איזה פטריה ויחזור לעצמו ברגע שיפסיק, מדובר על אדם שזקוק לטיפול פסיכיאטרי, אבל שגם רגיל למרחבים וחופש, שמחלקה סגורה בבית-חולים תהיה בשבילו כלוב בבית-סוהר. אם מישהו יודע איך ליצור קשר עם הכפר הנ"ל או מקום דומה, בבקשה ענו כאן או שלחו מסר. תודה, דוד.

תודה, עוד שאלה

מצאנו את הטלפון של כפר "איזון", ומסתבר שמה שהם מציעים לא מתאים לאדם בו מדובר: הם נותנים רק טיפול קצר-טווח, "עזרה ראשונה", לא תרופתי, לאנשים שמספיק טיפול קצר לעזור להם. אני מחפש עזרה לאדם עם בעיות פסיכוטיות, שצריך טיפול פסיכיאטרי ופסיכולוגי, לאורך זמן, אבל בית-חולים פסיכיאטרי יהיה בשבילו בית-סוהר. מישהו יודע על מסגרת מתאימה? תודה, דוד

למעלה