מאוד פשוט
הכי חשוב שיהיה לך נתח שווה (לא זה שנמכר קפוא במרכולים, מזה אפשר להקיא..) נתח מיושן כהלכה, לע מעובד וכו' להוציא מהמקרר ולתת לנתח להגיע לטמפרטורת החדר לבזוק מעל פלפל שחור גרוס טרי לחמם מחבת עם מעט שמן עד שכמעט מעשן להניח את הסטיק, כל פעם סטיק אחד (שלא תרד הטמפרטורה) ואחרי 2 דקות להפוך,לטגן עוד כמה דקות ולהוציא מהמחבת. אחרי שגמרת לטגן את כל הסטקים, יש לשפוך מעט סוכר למחבת, לקרמל, להוסיף יין אדום מתוק, ומעט ציר עוף, לצמצם להניח את הסטיקים ברוטב,לטגן משני הצדדים 2 דקות. וזהו. החימום על הפלטה , לא ישירות אלא על תבנית הפוכה.