עזרה- סעיפים בויזה לאוסטרליה

talshmini

New member
עזרה- סעיפים בויזה לאוסטרליה

היי
קיבלתי את הויזה לאוסטרליה לפני כחודש.. רציתי לשאול בקשר לתנאים בויזה
Stay For/Until 3 Month(s)
Entries Multiple
Last Date to Arrive 20 November 2016
Conditions:
8101 NO WORK
8201 MAX 3 MONTHS STUDY
8503 NO FURTHER STAY

ז"א שאני יכול להישאר כל פעם 3 חודשים עם כניסות מרובות? כמה כניסות? מתי נגמרת לי הויזה סופית?? ומה אומר 8503??
ועוד שאלה- הבנתי שיש עכשיו ויזה של חופשה ועבודה, האם אפשר לשדרג את הויזה שלי?? להגיש משהו נוסף?

ושאלה אחרונה- לדעתכם יעשו לי בעיות בכניסה אם קיבלתי לפני שבועיים גירוש מארה"ב?? למרות שיש לי ויזה??

תודה מראש

ANZ1

New member
תשובות

הכל כתוב ברור
בכל פעם שתגיע לאוסטרליה, אם יתנו לך להכנס זה יהיה עד 3 חודשים, בלי אפשרות הארכה של השהיה, ובלי אפשרות לעבוד.
אבל הויזה לא אומרת מה יקרה בפועל, זה תלוי בפקיד ההגירה שידבר איתך בכניסה,
למשל כתבת שגירשו אותך מארצות הברית, ארצות הברית ואוסטרליה מחליפות מידע על עבריני הגירה, אני לא יודע איך זה עובד בפועל,אם זה משהו ממוחשב רציף, או מעבירים מידע פעם ב... אבל אם הפקיד יראה את הערה הזו במחשב, סביר להניח שלא תכנס, למה הוא צריך עברינים באוסטרליה ?
אבל זה תלוי רק בו, ואי אפשר לדעת מה יקרה.
ויזת עבודה וטיול, זאת ויזה נפרדת, לא משדרגים לויזה הזו, אתה יכול להגיש בקשה נפרדת לויזה. אם תקבל תוכל להגיע לשנה ולעבוד (אם יתנו לך להכנס).

talshmini

New member
הסבר על הגירוש

אני אעיר קצת פרטים על המקרה...
תחילה תכננתי לטוס לאוסטרליה, הגשתי בקשה לויזה ובסוף מאי אושרה לי הויזה..
עוד לפני קבלת הויזה "התהפכתי" בדעות שלי והחלטתי לטוס לעבוד בארה"ב(למרות שזה לא חוקי), כשהגעתי לארה"ב לפני 3 ימים נתקלתי בבעיות בשדה תעופה וגילו שהגעתי לעבוד- אחרי חקירות וכו' החליטו להחזיר אותי לארץ ולהרחיק אותי ל5 שנים מארה"ב.

עכשיו מכיוון שחזרתי מארה"ב בתוך יום אחד, אני שוקל שוב את הנסיעה לאוסטרליה, שעדיין יש לי ויזה.
אני רק מפחד שוב לטוס ולהיתקל בבעיות בכניסה- בגלל הגירוש מארה"ב(הם יראו את זה)
בטוח ישאלו אותי על המקרה- ופשוט אגיד את האמת שבאתי לעבוד וגורשתי
השאלה אם זה לא סיכון גדול מדי שיחזירו אותי שוב??? אני לא מוכן לעבור את זה שוב...

תודה

ANZ1

New member
זאת הבעיה עם עברינים

אתה מתחיל לפחד משוטרים,
אף אחד לא יודע מה יקרה איתך באוסטרליה (וגם בניו זילנד, קנדה ובריטניה),
גם אף אחד לא יכול לדעת מה כתוב או לא כתוב במחשבים,
גם יש לי תחושה שחלק מהחקירה שלך חתמת על הודעה שאתה מודה שאתה עבריין ובאת לעבוד, לכן זה כבר לא תחושה של פקיד, אלא אתה עבריין הגירה שהודה.
זה מצב שישאר איתך , חוסר הודאות מה יקרה בפעם הבאה שתחליט לטוס לאחת המדינות האלו, בחירה שלך.
תגיד תודה שלא נתנו לך להכנס, אם היית נכנס, עובד, ואז נתפס, היית מבקר במעצר, אצל שופט, ואז אפשר היה להגיד די בודאות שאתה הולך להשאר בישראל.

talshmini

New member
אני אגיד

אני אגיד שהגעתי לארה"ב לעבוד ולא ידעתי שזה לא חוקי
ועכשיו אני מגיע לאוסטרליה לחופשה וטיול בלבד..
אני פשוט מפחד שזה יקרה לי שוב.. לא מוכן לעבור את זה שוב.
אין לי איך לוודא את העניין???

ANZ1

New member
אתה ילד בן 12 ?

עד גיל 13 אפשר להגיד "לא ידעתי שזה לא חוקי" וזה יתפוס, אחר כך אתה יושב בכלא על המעשים שלך
"השופט לא ידעתי שאסור לקחת את הארנק לזקנה \ לאנוס תשכנה \ לפוצץ תפצצה"
תראה, אם אתה לא מוכן לעבור את זה ,אל תסע לאוסטרליה , כי יש סיכוי שכן תעבור את זה שוב, רק כשתגיע תדע אם כתוב במחשב עליך ומה כתוב לך על המצח, כי בתאכלס, גם בפעם הקודמת קציני ההגירה עלו עליך ,ולא היה כתוב עליך כלום במחשב, רק נראית עבריין, זה הדבר העיקרי בתירוצים כאלו,
אתה מגיע פעם ב לכניסה למדינה, האנשים האלו רואים אלפים כמוך.
הם קוראים אותך בקלות.

למעלה