עזרה - סקר קטן למחקר

עזרה - סקר קטן למחקר ../images/Emo70.gif

1. היי אנשים למישהו פה יש איזה סיטואציה שקרתה לו , שהיא מביכה ושלא מדברים עליה בד"כ? למשל, שאתה בשירותים, ואחרי שאתה מוציא את מה שאתה מוצא, אתה מגלה שאין לך נייר טואלט? או למשל, שאתה נתקע עם האצבע של הרגל בקליפס של המחזיק דלתות? או שאתה נגיד הולך ברחוב וטיפה ענקית של משהו של המזגן יורדת עלייך? יש לכם עוד דוגמאות כאלו??? אשמח לקבל 2. אני צריך ממכם שכל אחד יגיד לי את הקנייה האחרונה שהוא רכש (רצוי כמה מוצרים...) בשבוע האחרון - שהוא לא מוצרי מזון , ודברים שנכנסים בשקית יש לי פשוט תרגיל מחקר.... אשמח לקבל ממכם רשימה של "השקית קניות שלכם" מהשבוע האחרון אנא צרפו גם את גילכם ואת המין שלכם.... ואחרי זה אני אכתוב לכם במסר פרטי עוד שאלה קטנה...

טוב אני מוכנה לעזור......./images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

אז ככה.......
סיטואציה הכי מביכה שאני זוכרת.. הייתי בת 9 והתקלחתי ויצא לי ג'וק ענק מהטוש של המים....
הוא יצא על הכתף שלי....
רצתי לאוטובוס ונפלתי לשלולית של בוץ....
קניות.....
היום קניתי לחבר שלי צעיף ונעלי בית..
פאנל לפלאפון שלי..
מכנסי באגיס ב X-boy אני טל, בת 17!
מקווה שעזרתי....

מביכה? יש מלאאאאאאאאא

הנה דברים מביכים שלא מדברים עליהם: -ריח של כוס מסריח כשהחבר יורד לך.
מלח מים מלח מים לא עלינו! -כשאחד מבני זוג מפליץ כששניכם לבד באותו חדר. שניכם בלבד! פאדיחות של הלייף! -כשההורים
תופסים אותך מקבלת בתחת או בכלל מזדיינת! לי זה לא קרה אבל שמעתי בפורום סקס! אמאלהההההה
-יווו כשאבא שלך פותח את הדלת באמבטיה כשאת בדיוק יוצאת! לא עלינו!
-להיות חמים אחד על השני אחרי שלא התראתם מלא זמן להתפשט, ואז........לגלות שנגמרו הקונדומים!
בואנההה אדון קופירייטר אני רוצה אחוזים מהרווחים!

למעלה