עזרה - סרטים שחנונים יאהבו לקבל

shirleyrozental

New member
עזרה - סרטים שחנונים יאהבו לקבל

אני והחבר שלי חוגגים בקרוב חודש וחשבתי להכין לו ערכת קולנוע - סרט, שמיכת כירבולית ופופקורן.הוא חנון חמודי שמתעסק ביומיום במחשבים, וקורא את רומח הדרקון וכאלה... ואין לי שמץ של מושג מה להביא לו מבלי שיהיה בנאלי כמו "שיגעון בחלל" של מל ברוקס, "שר הטבעות, "נרניה" או "סטאר וורס"... רעיונות אחרים למישהו?|

RichardSmith

New member
יש מספיק...

הנסיכה הקסומה, רובין הוד גברים בגטקעס, פארק היורה (או כמעט כל סרט אחר של שפילברג) אקס-מן, שאר גיבורי פעולה. שיגעון בחלל ממש לא בנאלי!

shirleyrozental

New member
בנאלי ../images/Emo88.gif

אדם! הייתי צריכה לתאר לעצמי שתהיה פה...
מה לגבי הסרט "לוזר"
מעין קומדיה רומנטית על חנון.

RichardSmith

New member
אם כבר "בתול בן 40"

וממש לא בנאלי!
ba‧nal  /bəˈnæl, -ˈnɑl, ˈbeɪnl/ Pronunciation Key - Show Spelled Pronunciation[buh-nal, -nahl, beyn-l] Pronunciation Key - Show IPA Pronunciation –adjective devoid of freshness or originality; hackneyed; trite: a banal and sophomoric treatment of courage on the frontier.​
חוץ מהעובדה שהסרט בן 20 שנה בערך... לא נוצרו כל כך הרבה פרדויות על סרטי חלל או מד"ב באופן כללי. http://www.imdb.com/title/tt0217630/ לא אהבתי.

mantrix

New member
את מכירה אותו חודש

את יודעת כבר את רשימת הסרטים שהוא צפה בהם?

shirleyrozental

New member
חלקית בלבד.

יודעת שראה כבר את "הנסיכה הקסומה" ואת "ספייס בולס" מעבר לזה לא זכור לי...

ofirule

New member
אממ

מונטי פייטונים "נפלאות התבונה" אבל צריך לדעת מה הוא כבר ראה :S

prefect

New member
שמש מצחית בראש צלול

Eternal sunshine of the spotless mind Each pray'r accepted, and each wish resign'd

Greebo

New member
תיאור מחייב אני מניח:

דוני דארקו = סרט שהפיקה דרו ברימור אם אני לא טועה.. או לפחות היא השתתפה בהפקה שלו.. מראה שלבחורה יש שכל.. הוא מספר על בחור (דוני) שסובל מדיכאון ו...סכיזופרניה. לדוני יש חבר, ארנב ענקי בשם פראנק. פראנק הועיל בטובו לומר לדוני את הזמן המדוייק (עד לשניה) שנותר לעולם הזה להתקיים. ומשם הסרט צולל לשלל דיונים פילוסופיים על מסע בזמן ממדים וחורים שחורים. הו רייט, והסיכוי להבין אותו על הפעם הראשונה הוא לא גבוה במיוחד, כי הוא משאיר די הרבה לדיון.. (זה למה אני מעדיף את הגרסא המקורית על גרסאת הבמאי, שדי מוסיפה הרבה חומר ומסבירה את...הכל בצורה טובה יותר). שחקנים : ג'ק ומגי ג'ילהול (היא מ"המזכירה, גם סרט מצויין עם ג'יימס ספיידר...אררר אם יחסי סדו מזו לא עושים לכם רע בבטן בכל מקרה.. הוא מ"היום שאחרי מחר"... הם אח ואחות שמשחקים....אח ואחות P:), דרו ברימור ופטריק סווייזי. דף הסרט בimdb : http://www.imdb.com/title/tt0246578/

איפי1

New member
היי! ברוכה הבאה??!

ראיתי שבכרטיס שלך כתוב שאת בת 12, הייתה פה עוד מישהי בגיל שלך, והיא חיפשה עם מי לדבר... אז אני מקווה שתכתביבפורום הזה יום אחד כשהיא תהיה פה.

למעלה