עזרה !!! סרטי divx vcd

elay7

New member
עזרה !!! סרטי divx vcd../images/Emo92.gif../images/Emo35.gif../images/Emo91.gif

שלום לכולם אני די חדש בתחום ויש לי adsl אני מעוניין להוריד סרטים באורך מלא אבל לא יודע מאיכן אמליצו לי על kaza האם יש אתרים ישירים חוץ מקאזה שניתן להוריד אשמח לדעת תודה מראש חן

פטר פן

New member
KAZAA זה לא אתר ../images/Emo88.gif קרא ותלמד !!

זאת תוכנת שיתוף, זאת אומרת שאתה מוריד מאנשים אחרים ברשת ולא מאתרים. חשוב שתכתוב נכון KAZAA ולא KAZA אחרת לא תמצא את התוכנה לדעתי אין היום אתרים טובים להורדת סרטים למעט תוכנות שיתוף מורידים סרטי DIVX מומלץ להוריד סרטים שהם DVDRIP ובגודל של 600MB-700MB כי זה אומר שהסרט איכותי ותוכל לשמור אותו על CD אחד זמן הורדת סרט אחד נע בין יום-יומיים (מינימום) לשבוע שבועיים עם ADSL כי תלוי ממי אתה מוריד ואם הוא מחובר מורידים במקביל כמה סרטים ADSL מחובר קבוע וגם אם ההורדה של סרט מסוים מפסיקה היא מתחדשת לבד מאותו מקום אחכ, זה נשמר בזכרון למעט מקרה של הפסקת חשמל או שאיזה חכמולוג עשה RESET למחשב, כיבוי רגיל שומר את אינפורמצית ההורדה. יש כאלו שינתקו אותך מההורדה (הרבה!)מהם אם יראו שאתה לא משתף בהורדת סרטים (זאת אומרת אם אין לך סרטים להורדה או שאתה לא נותן להוריד) VCD זה פורמט אחר, מתאים לנגן ברוב ה DVD אבל לדעתי לא מומלץ בגלל שסרט באיכות פחות טובה מ DIVX לוקח שני CD בקיצור זה לא שהיום התחברת ומחר יש לך את כל הסרטים שבעולם, צריך להבין, לשתף והרבה סבלנות אבל אם יש את אלו- יש עולם חדש ! לי יש בבית כבר ספריה של 100 סרטים ב DIVX באיכות מעולה שאת כולם הורדתי מהרשת

elay7

New member
צריך מספר הסברים../images/Emo35.gif../images/Emo51.gif

דבר ראשון - תודה רבה על התשובה המפורטת יש לי מספר שאלות: 1. למה לוקח כל כך הרבה זמן (יום יומיים), זה לא אמור לקחת הרבה פחת כמו מספר שעות????? הרי זה קצב מאוד מהיר?? 2. אתמול חיפשתי ב kazaa כמה סרטים ושמתי לב שלמשל את הסרט spy game ו harry potter ו עוד מספר סרטים - כולם תמיד בשני קבצים וכל אחד בערך 200 מגה - אז סה"כ בערך 400 ולא כמו שאמרת 600-700 איך זה יכול להיות ??? הסיומת שלהם זה avi . האם זה divx???? או vcd??? 3. היו קבצים שלידם היה רשום st או ts מה זה אומר???? 4.ומה עלי לעשות אחרי שאני מוריד את הקבצים האם צריך לעשות משהו או רק לצרוב אותם או שיש לעשות להם שינוי מסויים?? ממתין לתשובה תודה רבה

פטר פן

New member
המשך ההסבר../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קצב הורדה מירבי (!!!) ב ADSL הינו בערך 50 KBYTE/SEC בהתקשרות של 0.5M זה אומר 3M בדקה זה אומר 180M בשעה זאת אומרת שאם ה ADSL עובד לך בקצב מירבי סרט של 700M לוקח בערך 4 שעות אבל במציאות אין קצבים כאלו, וגם הסרטים לא יורדים רצוף, במציאות זה יורד ומפסיק והקצב עולה ויורד ולכן התשובה שלי הקודמת היא המעשית (אגב גם אם אתה מחובר ב ADSL שיותר מהיר התשובה לא משתנה בהרבה, ואני מדבר מנסיון) יש שני סוגי סרטים ברשת החדשים ביותר (שעדיין אין אותם ב DVD) יש אותם ברשת מכיוון שצילמו אותם תוך כדי הקרנה מהמסך של קולנוע, מסמנים את זה בכל מיני סימנים הסימון TS אומר שיש כיתוביות בסינית, האיכות על הפנים, הוידאו מחריד, באודיו אתה שומע רישרושים של אולם הקולנוע ולפעמים ציחקוקים מזאת שישבה על יד הצלם, כל הסרטים האלו מופיעים בשני קבצים (לפני ההפסקה ואחרי ההפסקה...) אבל מי שמוכרח לרות סרט, בצורה הזאת אפשר לראות את כל הסרטים האחרונים סרט באיכות זה סרט שהומר מ DVD (קוראים לזה DVDRIP), זאת אומרת שלא יכול להיות סרט חדש לגמרי ברשת שיהיה באיכות כי הוא עדיין לא יצא ב DVD גם בהמרה מ DVD יש הבדלי איכויות, ככל שהקובץ יותר גדול איכותו מתקרבת למקור, לכן המלצתי להוריד רק סרטים DVDRIP ורק בגדלים שבין 600 ל 700MB, צורבים אותם ל CD ואחרי זה רואים אותם במחשב מתי שרוצים מה CD, יותר מזה, מחברים את יציאת VIDEO OUT בכרטיס מסך לטלוויזיה ורואים את הסרט בטלוויזיה. תהנה

פטר פן

New member
המשך קצר

אין עדין את HARRY POTTER באיכות מכיוון שלא יצא DVD ST זה צילום באולם קולנוע שים לב שמופיע HARRY POTTER ב KAZAA אבל הסרט במציאות זה BILLY MEDISON וגם FIGHT CLUB (אני לא מבין מה ההנאה של הרמאויות האלו, הורדתי משני הטמבלים הללו מזל שהסרטים לא רעים) כל סרטי DIVX הם עם סיומת AVI. VCD זה פורמט עם תיקיות ודטה סיפור מהסרטים, אין להוריד VCD מהרשת, יכולים להיות סרטים שהומרו ל DIVX מ VCD זה אומר שהאיכות הרבה פחות טובה מ DVDRIP תם ונשלם

elay7

New member
עוד שאלה, ברשותך../images/Emo91.gif../images/Emo51.gif

אם ככה, עדיין לא הצלחתי למצוא אף סרט לפי התאורים שלך אז, תמליץ לי או תפנה אותי לסרט/ים שכבר הורדת והם 600-700 מגה ב dvdrip כי אני לא ראיתי אלא רק את ה 2 קבצים כפי שאמרת תודה

פטר פן

New member
כנס ל KAZAA../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif../images/Emo66.gif

כנס לחיפוש VIDEO כנס ל MORE SEARCH OPTIONS בחר AT LEAST ותכתוב בחלון השני 500,000 kb בשדה החיפוש כתוב DVD או RIP או DVDRIP או DISNEY או HORROR בכל פעם תקבל רשימה של עשרות סרטים....

r_one_n

New member
"חידושים" בתחום DIVX ו VCD

כיום קיימות תוכנות המרה לVCD ולSVCD - שמאפשרות להנות משני יתרונות בולטים: 1. איכות הסרט נשאר טובה(יותר מוידאו פחות מDVD ). 2. ניתן לצרוב סרט עד כ90 דקות על דיסק אחד - שבהם ניתן לצפות במכשיר DVD. גם בקאזה קיימים VCD - מופיעה בפורמט MPG - בעת הצריבה תוכנת הצריבה עושה את העבודה של הפיכת MPG לVCD . את כל הפרטים לגבי הנ"ל תוכל למצוא בלינק המצורף. רונן

r_one_n נכנסתי לקישור, אתה טועה../images/Emo31.gif

הנה "העתק" ו"הדבק" מהקישור שלך: VCD stands for ´Video Compact Disc´ and basically it is a CD that contains moving pictures and sound. If you´re familiar with regular audio/music CDs, then you will know what a VCD looks like. A VCD has the capacity to hold up to 74/80 minutes on 650MB/700MB CDs respectively of full-motion video along with quality stereo sound חד משמעית מכסימום 80 דקות על CD של 80 לא מוזכר שם התאוריה שלך...

r_one_n

New member
90 דקות באיכות מעולה../images/Emo11.gif

על דיסק 900 מגה (GPT) -לא תאוריה!!!! אלא עובדות בשטח - אני יכול לומר שלמדתי המון מהאתר המצורף - אבל בכל זאת יכול להיות שהם לא מעודכנים לגבי דיסקים של 900 מ"ב (בכל השאר הם ממש מעולים-אגב הקישור היה בנוגע לאיכות MPG). מניסיון אישי של כמה עשרות סרטים שאורכם כ90 דקות אשר נצרבו בעזרת נרו ויצאו באיכות מעולה בצפיה בDVD . אז בעתיד לפני הסקת מסקנות פזיזה (קריאה מהירה של כמה שורות באתר) אני מציע לך לבדוק את הנושא ורק אז להגיב. רונן

Master Boo

New member
לא נכון!

מ download.com הורדתי ב200k בערך, ובקאזה הצלחתי גם להוריד פעם אחת במשהו כמו 100k...

dov98

New member
אתה יכול להאמין לו, יש לפעמים../images/Emo6.gif

ניצוצות של מהירות,אבל לא יותר מדי כדי שלא נתרגל.

Master Boo

New member
האמת היא-

זה גם מה שהרבה חברים שלי שיש להם ADSL אמרו לי, אבל על סרברים מהירים זה תמיד מוריד לי כזה מהר... וד"א- אני מחובר ל בזק בינלאומי.

shy_z

New member
אם כבר קאזה...

תגידו, אתם יודעים אם מומלץ להוריד משחקים מקאזה? או שסתם חבל לי על הזמן? בתודה מראש, שי

למעלה