עזרה - "עד 30% החזר עמלות (rake back) כל חודש

wee man

New member
עזרה - "עד 30% החזר עמלות (rake back) כל חודש

אהלן לכולם. יש לי שאלה אליכם- איך ניתן לקבל החזר עמלות במשחקי פוקר ברשת (אני משחק בפול טילט, ובקרוב אני אפתח חשבון בפוקר סטארז)?? לא ידעתי שאפשר לקבל החזר עמלות, אך באתר הזה שמציע 50 דולר חינם כתוב: "עד 30% החזר עמלות (rake back) כל חודש". מישהו יכול להסביר לי איך?? תודה

DoubleN

New member
אתה נרשם ומוריד

את התוכנה הרצויה מהאתר שמציע רייק בק, נדמה לי שאם הורדת את התוכנה שסיפקה לך 50$ לא תוכל לעשות את זה, או שתפתח חשבון חדש עם רייק בק ותעביר אליו כספים מחשבון אחר

modz0r

New member
תשובה

יש לא מעט אתרים, כמו Stackback.com ו Pokerstrategy.com שמציעים לך Rakeback במידה ונרשמת דרכם. מה שקורה זה שכל כמה זמן (בדרך כלל חודש), אתר הפוקר שולח לאותו אתר מידע עבור כמה Rake אתה שילמת, ולפי זה הם מביאים לך אחוז מסויים בחזרה. הסיבה היא שבגלל שאתה נרשמת דרכם, הם מרוויחים כסף מאתר הפוקר, ובשביל לוודא שתרשם דרכם הם מציעים לך כל מיני דברים כמו ה-Rakeback. עכשיו, בנוגע למה שאמרת בקשר לפולטילט ופוקרסטארס. מכיוון שיש לך חשבון בפולטילט, אתה לא יכול לקבל Rakeback עבורו, מכיוון שאתה חייב להירשם מההתחלה דרך אתר של Rakeback (לצערי אני במצב דומה). תאורתית אתה יכול להירשם מחדש ל-FTP דרך אתר כזה, ואז כן לקבל Rakeback (כמו שאנשים פה עשויים להציע לך), אבל לדעתי אסור לך לעשות את זה. חל איסור מוחלט על ליצור משתמש נוסף, וברגע שהם יגלו את זה (והם יגלו), כל החשבונות שלך יסגרו במקום ואתה תפסיד את כל הכסף שיש לך שם. בפוקרסטארס אין עסקאות Rakeback, ככה שכל העניין הזה לא משנה. מה שכן, במידה ואתה נרשם דרך Pokerstrategy.com לפוקרסטארס, אתה מקבל נקודות בונוס ועם זה יכול לזכות בפרסים (אבל שוב, לא Rakeback). במידה ותרצה להירשם לאתר פוקר אחר, שהוא לא פוקרסטארס, תכנס לאחד מהאתרים שאמרתי בהתחלה לפני שאתה נרשם אליו ותבדוק אם יש להם את אותו אתר, במידה וכן תעבוד לפי מה שרשום באתר שלהם, ואתה תקבל אחוז מסויים מה-Rake שלך באותו אתר. בהצלחה.

wee man

New member
עוד שאלה קטנה (ל modz0r)

תודה doubleN, ותודה רבה modz0r על התשובה המפורטת והמושקעת. המשתמש שיש לי בפול טילט, זה משתמש שנרשמתי אליו דרך Pokerstrategy.com, לאחר שהשלמתי את חידון 50 הדולר חינם, והכנסתי בהרשמה את הקוד שקיבלתי מהחידון. האם אני עדיין זכאי לקבל Rakeback, או ש"אין כפל מבצעים"?? (אם אני זכאי לרייק-באק, אשמח להסבר איך העניין הזה עובד - האם בסוף החודש פשוט אקבל החזר מסוים, או שזה משתנה בהתאם לכסף/ נקודות?) תודה רבה

modz0r

New member
אני לא בטוח

קודם כל, אין קשר בין ה-50 דולר החינמים שהם מביאים, למצבעי ה-Rakeback. את ה-50 דולר אפשר לקבל פעם אחת לפי מה שאני יודע, אבל כל אתר שתרשם אליו דרכם אתה תקבל Rakeback עבורו, במידה ואתה מפקיד כסף לאתר ומשחק איתו (חוץ מ-Pokerstars כי כאמור להם אין עסקת Rakeback). קראתי ב-Pokerstrategy, ולפי מה שכתוב שם בשביל לקבל את נקודות הבונוס אצלהם, אתה חייב להפקיד כסף ל-FTP ב-60 יום הראשונים מרגע ההרשמה, אבל אני לא יודע אם זה כולל גם Rakeback או לא. במידה ואתה לא חייב להפקיד (או שאתה כן חייב ואתה כן תפקיד), אז אוטומטית כל כמה זמן (אני חושב שפעם בחודש ב-FTP), אתר הפוקר שולח ל-Pokerstrategy את המידע של כמה שיחקת וכמה Rake נלקח ממך, ולפי זה הם מעבירים לך כסף.

wee man

New member
תודה רבה לך, תשובתך עזרה לי בהחלט!! :) ../images/Emo127.gif

milor77

New member
Full Tilt נותן Rake Back לכולם

חבל שאנשים כותבים פה בלי לדעת כלום Full Tilt נותן לכל שחקן שנרשם אליהם rake back של 27%. אם נכנסת דרך הלינק של ה-$50 זה אומר שהגעת דרך Poker strategy. אתה לא אמור לעשות כלום רק להמשיך לשחק. אתה אמור לקבל כל חודש מייל שמפרט כמה Rake Back קיבלת. זה יופיע כמייל שהנושא שלו: Full Tilt Poker - account transfer request Poker Stars לא נותן Rake Back אם אתם רוצים חדר פוקר מעולה שמקבל ישראלים ונותן Rake Back של 40% כל יום (ולא כל חודש) כנסו ל-Carbon Poker. בלחיצה על הלינק תקבלו כבר את ה-40% בהרשמה.

modz0r

New member
סליחה?

מה שלא הייתי בטוח בו, כתבתי שאני לא בטוח בו, ובעקבות מה שכתבת מסתבר שצדקתי. נא לא להאשים אנשים סתם.

DoubleN

New member
פול טילט לא נותן

רייקבק לכולם, רק למי שנרשם דרך אתרי רייקבק.

למעלה