עזרה עזרה ילדותי אבדה מחפש ספר.....

YONI567

New member
עזרה עזרה ילדותי אבדה מחפש ספר.....

אוקי זאת חתיכת משימה כבר שלוש שנים אני מחפש ספר שקראתי כשהייתי בכיתה ה´ היום אני ב-י´.... בכל מקרה לספר קראו פוקהונטס (ולא פוקהונסט של הלן משהו) וזה לא הספר המצויר של דיסני אלא הסיפור האמיתי של הנסיכה פוקהונטס אם אני לא טועה הכריכה בצבעי כהים, כחול סגול ובלאגנים ואני חושב שרואים בה דמות יושבת... הסיפור הוא ספר ארוך (300 עמודים אני חושב) ואני זוכר מאוד מעט ממנו, בעקרון הוא מספר על המסע שהיא עשתה לאנגליה שם היא מכירה את ג´ון ראלף ומתחתנת איתו ואני זוכר שבפרק האחרון מספרים שהיא מתה מאבעבועות שחורות בזמן הלידה או אחרי או משהו בסגנון..... אם מישהו קרא ויוכל להגיד לי את שם ההוצאה, השנה והמחבר או להגיד איפה אפשר למצוא אותו זה יהיה מצוין...... הצילו בבקשה??????????????????????????????????

נראה לי שיש לי את הספר

זה של סוזן דונל בהוצאת שלגי. ההדפסה שאצלי היא משנת 95. מקווה שעזרתי.

פוק!הונט!!ובירור בחנויות!

ומי ידע על מה אתה מדבר שם מעבר ל´פוקהונטס´ של וולט דיסני?

YONI567

New member
רק אלוהים בעקרון..... טוב לא היה לי

עוד כוח להתקשר אבלמחר אני חוזר לכפר סבא "פה ביתי כאן גם לא גדלתי" נפלתי על הראש כרגע והתחרפנתי לגמרי ואז אני אבדוק בסטימצקי וסיפרי... חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום, אני ממש חייב את הספר הזה, אני מת לקרוא אותו שוב, היום ניזכרתי בעד קטע מהסיפור שזה באיזה טקס שבו השבט של פוקהונטס לוכד מישהו משבט אחר והם מתארים איך הם שוחטים אותו, בהתחלה הם עושים לו חור בחזה ואז מכניסים חוט.... איך הזדעזתי אז כשקראתי את זה

ווילו

New member
מוכנה למכור.

פוקהונטס של סוזן דונל בהוצאת שלגי ובמצב מעולה משנת 95. תגיד כמה אתה מוכן לשלם ואיך אתה אוסף את הספר מתל-אביב. אתה יכול לשלוח מסר בפרטי או [email protected]

למעלה