עזרה עזרה עזרה

עזרה עזרה עזרה../images/Emo163.gif../images/Emo124.gif

יש לי ג'ינס שיושב דיי הרבה זמן בארון שלי. הוא פשוט ובצבע תכלת בהיר. אז חשבתי להוסיף או לגזור או לעשות לו משו כדי שיהיה יפה יותר ולא פשוט. למישהו יש רעיונות?

אוקיי חמודה....../images/Emo26.gif

כדאי להפוך את הלוק שלך ליפה את לא חייבת לגזור את הג'ינס ולא נעליים! את צריכה פשוט להתאים את שאר האביזרים למראה שלו, לדוגמה אם את לובשת את הג'ינס, את יכולה אולי להוסיף לו איזה חולצה מדליקה שדורשת צומי, נעלי ספורט משהו סופני, ואולי צמידים, שרשראות, טבעות, תיקי צד, משקפי שמש וכל דבר שעולה לך בראש, ככה שהלוק בשלמותו יהיה סוף הדרך!

מממ...

את יכולה לגזור אותו בצד עד כמעט לברך, בקו התפר וזה ממש יפה את יכולה לגזור את הלמעלה של הג'ינס (החורים לחגורה) ואז הוא נמוך וזה מיוחד לאללה (מניסיון) רק תבדקי שאת לא גוזרת יותר מדי מאחורה (חברתי לשלוחן תעיד שהיא גזרה ג'ינס של דיזל, לא בדקה אם זה בסדר לפני שגזרה (כלומר לסמן עם עט או לורד), ועכשיו כל התחת שלה בחוץ וזה ממש הרס לה את הג'ינס) את יכולה לשים עליו קצת אקונומיקה עם מכחול ולעשות פסים (לא מתחייבת שזה יוצא טוב
לא ניסיתי אבל קראתי בעיתון)

NItzan b

New member
טוב אז ככה.....

אם הוא לא מתרחב אז תרחיבי אותו...... וחוץ מזה אם את יודעת לרקום אז תרקמי כמה דברים יפים.... אני אישית מעדיף יותר לא צבעוני(יש לי גינס אחד כזה) אבל אם בא לך צבעוני זה גם בסדר.... וחוץ מזה את יכולה לעשות גם טלאים מגינסים אחרים אם יש לך............. וחוץ מזה תמיד אפשר להתאים איזה חגורה יפה או חולצה שתתאים.....

תודה כולן../images/Emo9.gif

חשבתי אולי לצייר עליו או שלרקום כמה דברים יפים כמו ש NItzan b אמרה אבל כמו מה?

vashla

New member
בעזרת סכין גילוח את יכולה

לעשות חתכים, ובעזרת נייר זכוכית אפשר לעשות שיפשופים. מג'ינס אחר את יכולה לגזור כל מיני צורות ולתפור (או כל בד צבעוני אחר), או להדביק בעזרת דבק נגרים כל מיני אבנים(חרוזים, פאייטים וכאלה). להפעיל את הדימיון!!!!! איפה היצירתיות שלכם אנשים?

i l0ve u

New member
בגלל שזה קיץ.........

אני מציעה לך להכין ת'ג'ינס לקיץ את יכולה לגזור אותו ל7/8 או 3/4 או שורט <אפשר גם דפוק אותי..> אממ אם הוא גבוה תגזרי ת'כפתור הראשון <יעני ת'רצועה הזאתי..בעע לא יודעת להסביר בקיץ תגזרי ת'למעלה שיהיה נמוך...> ואת יכולה לגזור ת'כיס-זה מאאזה פצץ כי בתוך הכיס יש ג'ינס כהה בדרך כלל ואם ץגזרי ת'כיס יהיה לך כזה סימן של כיס אבל בכהה... ואת יכולה לעשות חתכים עם סכין גילוח או לתפור/לגהץ פאצ'ים <סצלים וזה..>מגניבים כאלה..........

NItzan b

New member
תרקמי סתם.....

דומאות... או פרחים או משהו...(אבל אם את רוצה פרחים אז תעשי את זה צבעוני) ודרך אגב אני בן...

cutey

New member
לדעתי תגזרי אותם-לשורטס,ותלבשי

אותם בים-זה מה שאני עשיתי..וזה ממש יפה!

וואוווווווווו

אני בעקרון הגבתי ראשונה בתור אחת שלא אוהבת לגזור בגדים אלא להסתקל עליהם בתור הלוק כולו ולא בתור פריט, וזה באמת משהו שעוזר בחיים. אבל בלי קשר לזה, אני חושבת שבאמת שיחקתם אותה עם כל הרעיונות המקוריים שלכם, אולי אני גם ינסה משהו...תוודה

למעלה