עזרה עזרה עזרה

יונית21

New member
עזרה עזרה עזרה

המשלחת שלנו יוצאת לפולין ב18.3 הפחד שלי מהמסע הזה זה הקור. מה אני אמורה ללבוש שם? :| חולצה טרמית,קפוצון של היינס ומעיל יספיק לי ? :| עזרה דחוף דחוף דחוף :\

shesek17

New member
עד כמה שידוע לי

במרץ יש שם שלג ושלג זה קררר ברמות שאין לתאר אפילו. אני נסעתי לשם בנובמבר והיה לנו קפוא בימים מסויימים. אם את שואלת אותי שימי על עצמך יותר שכבות מזה כי בנובמבר אני לבשתי את מה שרשמת ובימים מסויימים זה ממש לא הספיק. שיהיה לך מסע משמעותי

אני אמורה לצאת יומיים לפנייך..

ואני גם מאוד חוששת בגלל מזג האויר,חברות שלי יצאו לפני שנתיים בתאריכים דומים ובכלל לא היה להם שלג אבל כן היה קר...מה שקצת מדאיג זה העניין שהשנה החורף באירופה ממש קשה וממש חזק. מה שאני אישית מתככנת ללבוש זה: טיץ דק מעל זה גטקס מעל זה מכנס/פוטר שני זוגות גרביים מגפיים ומעל בטח עשרים אלף שכבות+כפפות+צעיף+כובע... נקווה שיהיה בסדר

יונית21

New member
מה שאומר ש

טייץ ומכנס פוטר של היינס לא יספיק?! :| ואוו אני לא יכולה ללבוש יותר מדיי שכבות זה סבל בשבילי :\ ד"א איפה את לומדת?

SicPuPpy

New member
אני יצאתי באמצע אוקטובר,

וירד שלג!!!! באמצע אוקטובר!! שחם מוות בארץ, שם ירד שלג! הקור שם זה משהו לא מהעולם הזה.. אני אישית לבשתי 5 זוגות גרביים כל הזמן ותמיד גטקס או גרביון או טייץ וכאלה מתחת למכנסיים.. וגם מלא שכבות של סריגים וכאלה אבל בתכלס אני סובלת מקור יותר מבן אדם ממוצע אז תלבשי קצת פחות ממני חח פשוט.. תתכונני בהתאם

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif יונית

אנחנו יצאנו בפולין והיה קצת קר אבל לא נורא יש בטאגליינס של הפורום אתרים עם מזג אוויר בפולין, אולי כדאי שתקחי גם פליז וכפפות, זה בדרך כלל עוזר. מסע מוצלח

אור 173

New member
קר קר קר קר

ממש יהיה קר הולכים להיות לכם ימים נורא נורא קרים,וגם ימים נורא נורא חמים המזג אוויר שמה הפכפך פעם תהיו עם מלא חולצות על הגוף,ואחרי כמה דקות תרצו ללכת עם חולצה אחת להיות מוכנים לשלג זהו לפחות,כל המדריכים תמצאי במאמרים של הפורום, יהיו עוד שאלות,תשאלי ונענה

יונית21

New member
ימים נורא חמים?!

יש מצב שיהיו לנו ימים חמים בתאריכים האלה?!@^% :O הלוואאאאאאאי!!

אור 173

New member
לא ימים שלמים

למל יום אחד ירד ממש גשם,כמה דקות אחרי זה יהיה לכם ממש חם(תרצו ללכת עירומים..)ואחרי כמה שעות ירד גשם

למעלה