עזרה עזרה...

שירצה

New member
עזרה עזרה...

איך מוצצים? איך עושים את זה? מה עושים? בבקשה תעזרו לי!

מור~!

New member
כמו כשהיינו קטנות

עם המוצץ הורוד שאמא קנתה לנו רק בלי הקטע של השיניים נראה לי... חח סתם לא יודעת נו מומחים תעזרו לה!! וגם אולי תמצאי משהו במאמרים

לא לא מה פתאום מה את מטורפת...

לא לוותר על החלק של השיניים....כאילו לא לנשוך כמו מטורפת אבל השיניים מאוד מאוד תורמות....שיפשוף עדין שלהם זה כיף! בכל המובן של המילה!

EverMan

New member
טוב נו , פעם אחת ולתמיד אני אסביר

איך עושים את זה כמו שצריך... מציצה היא דבר לא כל כך פשוט. הדבר הבסיסי ביותר הוא להכניס כמה שיותר מהאיבר לתוך הפה. לסגור עליו על השפתיים (אפשר גם לפני שמכניסים לפה) , ולהפעיל וואקום - או במילה אחרת - למצוץ. תוך כדי עליה וירידה. להיזהר מהשיניים - האיבר רגיש - אחרי הכל. זה הבסיס. עכשיו הטיפים המחייבים מאוד : א.לא להכניס ישר לפה - אפשר ללקק קודם , אפשר לגרות עם מגע באזור וכו'. ב.למצוץ לבד , אלא אם את עושה את זה ממש חזק ועד סוף האיבר - זה לא מספיק. אם את לא מצליחה להכניס אותו עד הסוף - תשלימי את החסר עם היד ... משמע - תעשי לו ביד תוך כדי מציצה שאת כביכול משלימה את הפעולה של הפה. ג.עם היד (במקביל או בנפרד) בנוסף לסעיף הקודם , מומלץ גם לעסות את האשכים. זה מוסיף הרבה וזה בהחלט כיף. ד.תהיי קשובה לבן זוג שלך , שימי לב איזה קצב הוא אוהב , אולי הוא אוהב גיוון מדי פעם , תני לו להניח לך את היד על הראש , שלא ידחוף , אם הוא דוחף תני לו ביס (בצחוק) , רק שידריך אותך בקצב שהוא רוצה ... כמובן שהקשב דורש גם בנוסף שתשימי לב אם הוא אוהב שנוגעים לו בירכיים , אם הוא נהנה מזה שמדגדגים אותו לתוך כדי , אולי מזה שהוא אוהב קצת שיניים ... תשאלי אותו , תהיי קשובה. ה.תשימי לב ל"מוזה" הכללית. תסתכלי לו בעיניים עם מבט מגרה , תעשי הכל בחושניות , תני לו להמרח מרוב עונג. ו.מראש תתפסו שניכם עמדות נוחות , לך יש לפניך כמה דקות טובות - אז תתייצבי במקום שבו יהיה נוח לך לשבת ובכלל לעשות את התנועות עם הראש , ובנוסף שתהיה לך נגישות לעשות לו ביד תוך כדי או לשחק עם האשכים. והוא צריך למצוא מקום שהוא פשוט יכול לשקוע בו ופשוט להנאות. לא עולה לי כרגע עוד משהו בראש ... מקווה שעזרתי.

MidNight Flame

New member
מה אתה מטורף?!

סעיף ג' מסוכן... לא כל הנשים עדינות מספיק בשביל זה! אני אישית אעדיף להמנע מסעיף ג'...

EverMan

New member
תלוי בבן אדם ...

וכמובן שיש אנשים שנסלדים מדברים מסויימים. צריך להיות מכוון לבן/בת זוג תמיד , בכל דבר ובעיקר בסקס.

הדרומית

New member
שכחת גם../images/Emo80.gif

לא לשכוח ללקק את הביצים, אם אפשר גם לשאוב אותן. הרבה בנים נהנים מזה

EverMan

New member
אישית אני לא מת על זה

אז לא שמתי את זה. אני מעדיף שיתמקו באיבר ולא בביצים עם הפה. בשביל זה יש ידיים.

shualpower

New member
צודקת

זה גם מאוד כיף. אבל הכי כיף שעוטפים את הביצים עם היד בזמן שמוצצים.

shualpower

New member
מדריך למוצצת המתחילה

או שלא.. כמה טיפים שלדעתי יעזרו לך אל תשימי עליו את השפתיים וזהו, תזיזי אותו בתוך הפה, תשתמשי הרבה בלשון ותזיזי את הראש למעלה ולמטה וגם קצת לצדדים.. ואם את יכולה הכי טוב להכניס אותו עד הסוף. ולהשאיר כמה שניות..

EverMan

New member
זה דברים שבאים עם הזמן

לאט לאט... על ההתחלה להזיז אותו בתוך הפה ? היא ממממש לא תצליח. בנוגע לשימוש בלכון - כן.

shualpower

New member
זה לא כזה קשה..

בשביל לרדת טוב לבנות צריך נסיון כי יש את כל האיברים הפנימיים אבל אצל בנים אין שום דבר מוסתר..

EverMan

New member
נראה אותך מכניס איזה מקל

באורך 15 ס"מ לתוך הפה - בעיקר שמחובר אליו בן אדם שזז ... להתרכז בכל הדברים האלה על הפעם הראשונה

shualpower

New member
כשאתה מנסח את זה ככה

אז יש בזה משהו אבל לדעתי אם היא עושה הכל עם רגש והתלהבות זה יוצא טוב בלי קשר

Ze Colmeia

New member
מציצה...

חוקים הם פשוטים, בתאוריה, בתכלס לעשות את זה זה דיי קשה וצריך להיות נורא עדינים. 1.לפני שאת מתחילה באמת למצוץ תלקקי קצת מסביב. 2.אל תשארי רק על הזין, יש גם ביצים את יודעת... 3.צריך שימוש בידים (להביא ביד, אם לא מצליחה לבלוע את כולו) אבל בעדינות דיק באלאק זהוא איבר נורא נורא עדין וגם העור שם הוא עדין נורא, אז לא לכסח, את יודעת את עם הפה שם אז תרטיבי קצת עם הלשון ותביאי לו ביד באותו הזמן. 4.בחיים אבל בחיים לא להשתמש בשינים (אלא עם הפרטנר מבקש) אני מזכיר לך שוב זהוא איבר נורא נורא עדין את לא תאמיני כמה נגיעה ואף הקלה ביותר תיהיה מורגשת, ולעיתים קרובות גם כואבת
5.לא להשתמש בשינים
6.לא להשתמש בשינים
7.לא להשתמש בשינים
8.אל תשכחי יש לך שני ידים אם יש לך מספיק אקורדינציה אז עם יד אחת תעשי ביד, ועם השניה תשחקי בביצים, תגעי בעדינות קצת מתחת לביצים. 9.והחוק החשוב ביותר לא להשתמש בשינים

למעלה