עזרה עיסקית

G1234567

New member
עזרה עיסקית

שלום רב, אני עובדת מזה מס´ שנים בחברה שנחשבת קטנה , בייצור, ייבוא ושיווק של פירות יבשים למינהם. אני כבר כשנתיים לא מושכת משכורת מהחברה. העסק נקלע למצב כלכלי קשה עקב "צרות בצרורות" שלא היו כלל קשורים לניהולו . הברחות של סחורה מהרשות לארץ ומכירתם במחיר נמוך בהרבה ממחיר הייצור במפעל גרמו להפסדים , שנה בה לא היה חומר גלם לייבוש ועיבוד עקב הקרה ומזג האויר . ואם לא די בכך , מנהל החברה לקה בליבו ומתאושש . אני הייתי במפעל בימיו הזוהרים, מפעל לתפארת , רווחי , עם ציוד מהמשוכלל בארץ (וזה עם קבלות). כואב לי לראות עסק שכל כך הצליח , הולך ונסגר כך. אני מאמינה ובטוחה שאם העסק יקבל את הדחיפה המתאימה הוא ישוב לרווחיותו ויותר מכך. אני מאוד מאוד מבקשת , באם מישהו שקורא הודעה זו ויש ביכולתו לעזור - נשמח מאוד. אני ניסיתי ליצור קשר גם עם כל מיני גורמים כמו , משרד התמ"ס, חברות , משקיעים וכו´ - אך אין תגובה וחבל. אני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור - כי חבל לראות עוד מס´ משפחות נכנסות למעגל האבטלה . בתודה , אי מייל: [email protected]

sharonr

New member
נסיון לעזרה

ממכתב ישנם מ"ס פרטים שאינם ברורים לי דיי אשמח מאוד לנסות לעזור. צרי קשר במייל:[email protected] אבקש לצרף למייל מ"ס טלפון להתקשרות

actual

New member
סטוקים

אם מעניין אותכם למכור מלאי שהצטבר או לקבל יעוץ עיסקי שיעלה את העסק על פסי צמיחה מחודשת מוזמנים ליצור קשר דרך האתר www.alon.grapho.net טלפון: 8218213 04

למעלה