עזרה על ההיסטוריה של הקומיקס

sidavidi

New member
עזרה על ההיסטוריה של הקומיקס

שלום לכולם! לצורך עבודה שאני עושה אני מחפשת אתר שיסביר מהו קומיקס, כיצד התחיל וכו´. אשמח מאד אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר מתאים. תודה!!!

הספר איך מציירים את זבנג !!!!!

גם הגרסה הישנה וגם הגרסה החדשה של הספר מומלצות על הסברת הקומיקס+הוא מלמד איך לצייר דמויות של זבנג בשלבים... ומראה תיאום נכון של צבעים... אני ממליץ את שתי הגרסאות...

ailag

New member
זהירות../images/Emo18.gif

ספרי הדרכה רבים, ביניהם הספר של אורי פינק, עלולים להרוס יותר מלעזור. לי, למשל, הספר של אורי פינק בא בתקופה לא מתאימה (דיי בהתחלה, בחטיבה עוד כשהייתי דיי גרועה), והוא עיכב את ההתקדמות של הציור שלי, כי הסגנון שלו וההוראות לציורים שלו לא התאימו לסגנון שלי. אז שלא יקרה גם אצל האחרים .. (זה קורה גם בגלל הספר עצמו, וגם בגלל שימוש בספר כלשהו) זה קורה, גם אצל אחרים, יותר מדי.

HackMachine

New member
האמת המרה היא..

ששום ספר לא יכול - באמת - ללמד איך לצייר. ציור הוא עניין של אימון ולא הרבה יותר מזה. יש כאלה שקולטים את זה יותר מהר וכאלה שקולטים יותר לאט. אבל עם אימון מתאים והתמדה כל אחר יכול ללמוד לצייר יפה. מה שחשוב זה שאסור לקחת את מה שקוראים כמובן מאיליו. למרות שאורי פינק מצייר יפה, גם הוא עושה טעויות. אף אמן לא מושלם. שנים עברו עד שהבנתי שאמנים שחשבתי שהם גדולים ומדהימים הם בעצם מציירים דיי פשוט, ומה שהם עושים הוא לא כל כך מדהים. זה הכל עניין של נקודת מבט בתקופה מסויימת של החיים.

comicsgirl

New member
אני מסכימה

עם כל מילה שלך. אבל למה אמת מרה? זה אמת אבל לא בהכרח רעה, אנשים מציירים לפי ההרגשה שלהם לפי מה שהם רואים בראש שלהם. יש ספרים שמסבירים על אנטומיה, פרספקטיבה וכו´, אבל שום ספר לא יסביר בדיוק איך מציירים ואם כן יש כאלה ספרים-אז לא שווה ללמוד מהם כי הם מצויירים בסגנון של אומן מסויים ולא שלך. אני גם מסכימה עם זה שכל בן אדם יכול לצייר-הרבה אנשים אומרים שצריך כישרון כדי לצייר אבל אני לא מאמינה בזה. אני חושבת שיש אנשים שפשוט יש להם מהירות קליטה גבוהה יותר, התבוננות חדה יותר וזה מה שגורם לכולם לחשבו שהם כישרוניים. אני ראיתי אנשים בחיים שלי שלא חשבתי שיוכלו לצייר והם הפתיעו אותי וציירו מדהים!- אני מכירה אדם שהוא דיסלקט בכתיבה, הכתב שלו פשוט נוראי, אבל הציורים שלו מדהימים. אז ללמוד מספר-אי אפשר, אבל החיים והניסיון מלמדים הכל! תמשיכו לצייר!!!

HackMachine

New member
אאהההה!! הצילו רק אל תצעקי עליי!!

ogmios

New member
יכול להיות שאני קצת דיסלקט היום

אבל היא שאלה על ההסטוריה של הקומיקס, לא על איך מציירים קומיקס. בכל אופן, כל מה שרצית לדעת על ההסטוריה של הקומיקס (לפחות האמריקאי) אפשר למצוא באתר למטה. מקווה שעזרתי, אוגמיוס

ordacool

New member
תודה תודה לכולם ובעיקר ל-ogmios

אכן חפשתי על ההיסטוריה של הקומיקס אך כל ההפניות שלכם עזרו!!!

ogmios

New member
אין בעיה, בכיף

Research boy comes through with knowledge" (Xander Harris, Buffy: the Vampire Slayer, The Invisible Girl) אדיוס, אוגמיוס אל ידע בדימוס

comicsgirl

New member
מממממ

רק היום פתחתי ספר שקניתי מזמן מזמן ורק עכשיו שמתי לב עד כמה הוא באמת עוזר! לספר קוראים So, you wanna be a comic book artist? (שם ארוך לספר, אה?
)שכתב פיליפ אמארה(סקיי אייפ sky ape, למי שמכיר...) ואייר פופ מאהן (ספיי בוי. שוב, למי שמכיר). בספר יש הסברים בדיוק איך מהו התהליך שעובר כל יוצר קומיקס מתחיל. יש שם הסברים מפורטים על כל דבר ודבר. בסוף הספר גם מסופר איך התחיל בכלל הקומיקס ויש גם ספרי עזר ממומלצים! מומלץ בחום! (בינוני עם קצת מלח!
) תותי.

אילb

New member
עוד עזרה על ההיסטוריה של הקומיקס

אם העבודה הנ"ל היא רצינית, ואת מעוניינת להשקיע בה אז אני מציע לך ללכת לספריה ולחפש את גליון "משקפיים" בנושא קומיקס. הגליון יצא איפה שהוא בתחילת שנות התשעים ועסק בכל הצדדים של הקומיקס כולל ההיסטוריה העתיקה והמודרנית. שווה לבדוק!

למעלה