עזרה על תאילנד בבקשה!

YSHVORIN

New member
עזרה על תאילנד בבקשה!

אני נוסע אם חבר לתיאלנד ויש לי כמה שאלות: אני יכול ליסוע רק בין מאי לאוגוסט זה בסדר? א.כמה כסף יעלה לי טיול לשבועיים - שלוש והאם זה יספיק לי או לוותר ב.מתי יש מסיבות טובות ואיפה ג.היכן נמצאים הדיסקוטקים הפאבים החופים הטובים ד.היכן הבחורות היפות(התירות) והזונות היפות וכמה זה עולה ובבקשה אל תטיפו לי מוסר רק תעזרו ה.יש בחורות יפות בתאילנד ?

לא נטיף לך מוסר

רק נגיד לך להיזהר בעיקר משני דברים. בטח שעמת על הלידי בוי כך שאתה צריך להיזהר הם עושים את זה במומחיות רבה שאתה כבר לא יכול לזהות אם זה גבר או אישה כשהייתי בצפון ראינו כל החברה אישה מ-ד-ה-י-מ-ה אחד החב´רה אפילו אמר שאם הוא היה יכול היה לוקח אותה לארץ פתאום היא ניגשת אלינו אומרת לנו את שמה ומיד אחר כך את המילים הבאות "ואני הומו הייתי פעם גבר ככה גבר חתיך עכשיו אני אישה יפה" אז רק תיזהר מזה ואוקי על סיכון המחלה אני לא ידבר איתך אבל בכל זאת תיזהר מהכל. אוקי אZ ככה בעיקרון לתאילנד אפשר להגיע כל השנה,התקופה בה אתה מתכנן להגיע לשם מוכרת שכתקופת המונסונים אבל זה לא כל כך נורא. ועדיין אפשר לטייל שם ,הינה כנס לפה. מסיבות יש בהרבה מקומות גם בבנקוק ובמיוחד באיים והמסיבה המוכרת ביותר היא מסיבת ה-FULL MOON שנערכת חודש בחודשו בקופנגן. הפאבים\דיסקוטקים נמצאים בחופים ובאיים ולא נשכח את איזור פטפונג שם לא חסרים דיסקוטקים,וכמובן פטיה שהיא עיר מאוד רועשת ומלאת דיסקוטקים ברים ויש בה חיי לילה תוססים מאוד. תיירות יש בכל מקום וגם בחורות יפות בכלל היופי האסיאתי הוא מדהים. ונערות ליווי תוכל למצוא בכל מקום בבנקוק ,באיים, בפטיה,בפטפונג כמובן וברוב תאילנד. וכן כמו בכל מקום בעולם גם תאילנד לא שונה יש בחורות מאוד יפות ויש בחורות מאוד לא יפות מקווה שעזרתי לך ואם יש לך עוד שאלות תשאל בכיף. רק תשמור על עצמך והכל יהיה בסדר.

למעלה