עזרה עם אח נכה cp

מיתושית

New member
עזרה עם אח נכה cp

אני כותבת לכם ומקווה שאולי תוכלו לסייע לי. יש לי אח נכה בן 19 שנמצא ברגעים אלו ממש במצב של כמעט שבירה. כל החום והאהבה שהמשפחה נותנת לו לעולם לא תחליף את הדבר שכל כך חסר לו כרגע וזה חברים. כל חייו ניסה האח המקסים שלי להשתלב בחברה ה"רגילה" אך ללא הצלחה. בכל המסגרות שהיה בהם עד היום היה לבד. אנשים התרחקו ממנו בגלל הצליעה שלו ופשוט התעלמו מהאופי המקסים ומכל הטוב שיש לו לתת! כרגע הוא נמצא בשלב של המתנה לצה"ל מנסה בכל כוחותיו שהשתלב במסגרת חדשה. בימים אלה הוא כל הזמן בבית לבד, ללא חבר אחד. אני חוששת לו. הוא ישן כל היום ונכנס לדיכאון. מישהו יכול לעזור לי? אני מחפשת לו מסגרות, חברים תעסוקה משהו שיעודד אותו. אשמח אם תוכלו לעזור לי

למיתושית היקרה!

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום שלנו. פורום זה הוא הבית החם של נפגעי ה-C.P. תודה על האומץ שהיה לך כדי לספר לנו על מצוקותייך. את כותבת על הנידוי המרגיז שחווה אחיך בעקבות נכותו. נכות ולא משנה באיזו נכות מדובר, איננה סיבה לנידוי חברתי אני מאחלת בהצלחה לאחיך במאמציו להשתלב בצה"ל. אני אצרף להודעתי זו קישור של אתר האינטרנט של איל"ן, אגודה העוזרת לילדים ואנשים מבוגרים נפגעי C.P., יש באתר זה המלצות לפעילות חברתית עבור אחיך, ואני בטוחה שאחת מהן תתאים לו, בנוסף, אני מציעה לו להצטרף למשפחה שלנו. אם אתם גרים באיזור הצפון, יש בקריית-חיים, מרכז ספורט של איל"ן המעניק שיעורי שחייה בשילוב חוג חברתי, ויש את מרכז ספיבק שנמצא במרכז הארץ, המעניק את אותן פעילויות, בכל מקרה, באתר יש גם את רשימת הסניפים של איל"ן, הפרוסים בפריסה ארצית, ואני מציעה לך להתקשר לסניף איל"ן באיזור מגורייך, ולבדוק איתם מה מתאים לאחיך. אני מאחלת לכם בהצלחה, ושולחת לכם
, ליאת.

למעלה