עזרה עם בחירת נגן

מפלצות

New member
עזרה עם בחירת נגן

שלום אני מחפש נגן יציב וחזק שיעמוד בזעזועים של ריצה... זאת אומרת נגן אגסיבי עכשיו ככה יש לי פשוט דיסקמן MP3 שקניתי אבל הוא ממש לא טוב ולכן אני צריך להחליף אותו אז חשבתי כבר לנצל את זה לקנות נגן נייד של MP3 אז אני מחפש את זה אבל לא בתקציב גדול. תודה רבה מראש

יאיר B

New member
חסרים פרטים:

בעיקר הקיבולת שאתה צריך והסכום שאתה מוכן לשלם. באופן כללי: לריצה (ולפעולות שכוללות תנועה) אתה צריך נגן פלאש (=נגן מבוסס צ'יפ זיכרון שבו אין חלקים נעים ולכן לא יהיו קפיצות והנגן לא יפגע מהטילטולים). הנגנים הללו מוגבלים בקיבולת עד 1GB. תוכל לחפש בזאפ נגנים, אבל ההמלצה היא להתרחק מנגנים ג'נריים (ארגוטק, סמארט, פרוסאונד וכו'). הם לא איכותיים ולא מחזיקים הרבה זמן. הנגנים המומלצים: iRiver, iAudio, Creative ואם התקציב נמוך (יחסית): SanDisk.

מפלצות

New member
תקציב

שחשבתי עליו הוא 500-800 אולי אולי אם ההורים שלי יעזרו 1000 אבל אני מחפש המלצות... ולגבי קיבול כמה שיותר יותר טוב אבל רציני אני חושב שאני צריך מינימום 512 ועוד דבר חשוב שהוא יהיה אמין ושיהיה לו שירות טוב בארץ

יאיר B

New member
אפשרות:

נגני פלאש של IRIVER מסידרת IFP. תוכל לקנות את גירסת ה-512. הנגנים שלהם טובים מאוד ויש לו שירות דרך ארקדיה (היבואן הרשמי). אפשרות אחרת היא לקנות את אחד מנגני קריאייטיב. הם גם אמינים ויש להם שירות דרך איסטרוניקס (אלה שמיבאים את אינטל). אפשר גם את הסאנדיסק - הם מקבלים אחריות מדלתא פילם (היבואן של קודאק). הם קצת פחות טובים (מבחינת צליל) מבחינת האיריבר והקריאייטיב אבל הם זולים יותר ונותנים תמורה טובה למחיר שלהם (ב-800 ש"ח תוכל לקנות 1GB). חשוב: אם אתה רוצה אמינות ואיכות - תתרחק מנגנים ג'נריים. הם לא שווים את כאב הראש שיעשו לך אם יתקלקלו. ב-1200 ש"ח תוכל גם לקנות את הקריאייטיב זן מיקרו עם 4GB של זיכרון, אבל הוא מבוסס מיקרודרייב - לא מומלץ לפעילות ספורטיבית (הדיסק עלול להינזק מהטלטלות ומכות שיקבל).

stardust19

New member
ברשת- "זאפ" וגם אפשרי בבאג וחנויות

אחרות- רק תוודא שהיבואנית היא ארקדיה

למעלה