עזרה עם בצק שמרים
לכל המומחים בנושא בצק שמרים.
האמצעית רוצה להכין חלה לארוחת הערב של ראש השנה מחר
בעייה: אנחנו צריכים להגיע לארוחת ערב ב- 6:30 בערב מחר.
הבצק צריך לתפוח שלוש שעות ואז עוד שעה בערך אחרי שיוצרים את הצמות ואז עוד משהו כמו 40 דקות בתנור.
בהתחשב בעובדה שהיא בבית ספר עד 4 אחר הצהריים, רעיונות איך אפשר לאפשר לה להכין את החלה בלי להשאיר אותה בבית מחר???
הבנתי שיש אפשרות להקפיא את הבצק אבל אני לא רוצה לקלקל... אפשרות אחרת שחשבתי שאולי אנחנו נכין את הבצק מחר בבוקר.
היא הציעה שנכין אותו הערב, אבל אז החלות לא יהיו טריות מחר...
תודה מראש
לכל המומחים בנושא בצק שמרים.
האמצעית רוצה להכין חלה לארוחת הערב של ראש השנה מחר
בעייה: אנחנו צריכים להגיע לארוחת ערב ב- 6:30 בערב מחר.
הבצק צריך לתפוח שלוש שעות ואז עוד שעה בערך אחרי שיוצרים את הצמות ואז עוד משהו כמו 40 דקות בתנור.
בהתחשב בעובדה שהיא בבית ספר עד 4 אחר הצהריים, רעיונות איך אפשר לאפשר לה להכין את החלה בלי להשאיר אותה בבית מחר???
הבנתי שיש אפשרות להקפיא את הבצק אבל אני לא רוצה לקלקל... אפשרות אחרת שחשבתי שאולי אנחנו נכין את הבצק מחר בבוקר.
היא הציעה שנכין אותו הערב, אבל אז החלות לא יהיו טריות מחר...
תודה מראש