עזרה עם דוגמיות של אוכל היפואלרגני

sos660

New member
עזרה עם דוגמיות של אוכל היפואלרגני

שלום לכולם (וואו, מזמן לא ביקרתי פה)!
לאחרונה החתולה שלי בת ה- 13 אובחנה כסובלת מאלרגיה למזון.
באוכל ההיפואלרגני של הילס היא לא מוכנה לגעת (גם לא בקופסאות של ה- DD).
האוכל ההיפואלרגני של רויאל קנין (שגם אותו היא אוכלת בחסר חשק) שיפר את המצב שלה, אבל לא במאה אחוז.
אני לא מוצאת שקים של אוכל אחר בגודל נורמלי ובפחות מ- 150 ש"ח לשק.
האם יש כאן מישהו שמאכיל את החתול שלו באוכל היפואלרגני של חברה אחרת ומוכן לתת לי מעט ממנו כדי לבדוק אם החתולה מוכנה לטעום אותו ואיך היא מגיבה אליו, כדי להחליט אם לקנות שק שלם?
כמובן שאני לא מצפה למתנות בחינם ואשמח לשלם עבור האוכל שאקבל...
אני נמצאת בחיפה ואשמח אם יש משהו קרוב.
תודה

Yukita

Active member
מנהל
לפעמים שווה לשאול וטרינרים

אם יש להם דוגמיות. חלק מהחברות מפרסמות את האוכל שלהם על ידי משלוח דוגמיות לוטרינרים, ואז לוטרינר יש שקיקיות כאלה של דוגמיות.

dimitrygo

Active member
מנהל
היי, מה שלומך? באמת נעלמת להרבה זמן.

עד כמה שאני יודע אין הרבה אפשרויות נוספות (ואני אפילו לא מתייחס למחיר).
יש מזון של פארמינה http://www.farmina.com/?q=en/content/product/farmina-vet-life-feline-ultrahypo
ויש מזון של פיורינה - https://www.purinaveterinarydiets.com/pet-food-nutrition/feline/products/ha-hydrolyzed
אולי יש גם מזון אפיניטי אבל לא בטוח.
&nbsp
אם יודעים למה החתול אלרגי במקרים רבים ניתן להתאים לו תזונה "רגילה", כלומר למצוא מזון רגיל שלא מכיל את האלרגן.

sos660

New member
תודה על התגובות

ניסיתי למצוא דוגמיות ולא כל כך הצלחתי, זו הסיבה שאני פונה לחברים בפורום.
אין בעיה למצוא דוגמיות לאוכל רגיל, אבל באוכל רפואי כנראה שזו בעיה. כל הוטרינרים שפניתי אליהם אמרו שהם יכולים להזמין לי שק, אבל אין להם דוגמיות וגם אין להם אפשרות להזמין.
אחרי ששנה וחצי אנחנו לא מבינים מה קורה לה ואיך מחתולה בריאה היא הפכה לשבר כלי, כשבעצם כל הבדיקות שלה תקינות, הגענו להחלטה שזו כנראה אלרגיה למשהו.
היא אוכלת אוכל היפואלרגני כבר חצי שנה והמצב שלה השתפר מאוד, אבל לא 100% ולכן אני רוצה לעשות עליה ניסויים, אבל עדיין לא מוכנה לבדוק עליה אוכל רגיל. מצידי שתאכל אוכל היפואלרגני עד ליומה האחרון, רק שלא תחלה שוב...

למעלה