עזרה עם החברה

נראה שאתה בכיוון נכון.

אין מדובר בטעות בחשיבה,אתה חושב כפי שאתה חושב. דרכי החשיבה שלנו נבנות במשך השנים ממסרים ודוגמאות מהמשפחה בה גדלנו וכדי לשנות את התפיסות השונות צריך קודם להבין את המקור שלהן. בטיפול תקבל עזרה בזה, מאחלת לך בהצלחה!

lev 23

New member
עזרה עם החברה

אני ממש צריך עזרה כי אני כבר לא יודע מה לעשות הודה מראש לעונים אני בקשר אם משהי שהכרתי לפני 8 חודשיים התאהבנו ישר עברנו לגור ביחד נפרדנו אחרי שבוע כי היתי אמור לטוס אחרי חודשיים והחלטנו שבינתים אין מה להמשיך אחרי חודש חזרנו להיות ביחד בלי לגור והיה טוב טסתי חשבנו שנגמר היתי עם אחרות והבנתי שאני רוצה אותה שאתה עדיף לי וחזרתי מוקדם ממה שהיתי אמור להשאר כי רציתי לחזור ואתה להיות הרגשתי מאוהב עד השמיים ושאף אחת לא תוכל לגרום לי מה שהיא גרמה דברנו מחול כל יום ודברנו על מה יהיה שנחזור ואמרנו שנחזור לגור ביחד ומהרגע שנחתתי הרגשתי חנוק לא היתי מוכן לזוגיות מסוג כזאת בכינו רבנו והמשכנו להפגש כל כמה זמן לנסות ןלא הצליח בגללי הרגשתי שהכל חונק אותי לא היתי מסוגל לעשות כלום גם שקעתי קצת בעצבות שלא נשארתי בחול עם החברים ושלא נצלתי את ההזדמנות להיות בקשר אחר ואז זה נגמר החלטנו שנפרדים סופית היה ממש קשה במשך חודשיים אנחנו מחליפים הודעות וככה מגששים אם השני עדין אוהב מדי פעם נשברים ובוכים אבל עדין לא מנסים והבעיה היא כזאת והיא אצלי כי היתי ממש עצוב והתגעגעתי אליה הרגשתי שהכל שחור שאני אף פעם לא יכיר משהי כמוה ושאני טועה אז עכשיו חזרנו לדבר על לחזור היא אמרה שהיא אוהבת ואני שוב פעם מקבל רגלים קרות מפחד שטפגע שוב ולא בטוח באהבתי כאילו מתנתק מהכל אבל יודע שאם יגמר אשקע שוב בעצבות ואחפש את אהבתה איך יוצא מהמצב שאני רוצה לנסות אבל לא רוצה לפגוע ממש לא תודה

לפי מה שאתה מספר על ההתנהלות בינך ובין החברה

נראה שאתה מצפה מעצמך להכיר בחורה, לעבור לגור ולחיות באושר ואושר... אצל רוב הזוגות אין זה כך . אתה צריך לנהל קשר על פי היכולות הרגשיות שלך , להיות ער לרצונות והצרכים ולהתקדם לפי זה. אם היית משקיע יותר מחשבה במה שאומר מגורים משותפים היית נוהג אחרת אבל לא מאוחר עדין. חשוב עם עצמך איך אתה רוצה לממש את האהבה והקשר לבחורה הזאת למשל : באיזה תדירות מתאים לך לפגוש אותה, כמה זמן יערך מפגש, איזה סוג של בילויים וכו... אני מציעה לך לשתף אותה במחשבות שלך, תאמר לה שאתה רוצה ללמוד מהטעויות שלך ולא לחזור עליהן והבנת על עצמך שהתקדמת לפי הספר ולא לפי מה שבאמת היה נכון לך. אני חושבת שבת הזוג שלך תוכל להבין ולכבד את בקשותיך כאשר אתה מסביר את עצמך. תלמד לשמוח ולהנות מבת הזוג ותראה בה מקור של שמחה ותוכל לעשות זאת אם תהיה רגיש ליכולות ולצרכים שלך.

למעלה