עזרה עם הילדים

עזרה עם הילדים

לילדים שלי אין קייטנה עד תחילת הלימודים (הם היו ב2 קייטנות). וקניתי להם מקלות כמו אטבים, חצי מקל של ארטיק, מקלות ארטיק צבעוניות, גפרורים ועוד. יש לכם איזה רעיונות מה אפשר לעשות איתם עם זה? הם בני 3 5 ואני לא בדיוק יודע מה לעשות איתם כדי שהם יעסקו בזה לפחות למשך שעה וחצי אם לא יותר. אם למישהו יש רעיון אשמח לקבלו. אנא מכם, אל תשלחו אותי לאתרי אינטרנט כי אני גולש מפלאפון ישן שאי אפשר לראות בו כמעט כלום. אני מודה לכם מראש. תודה לכם אנשים יקרים.

יובל2

New member
לפחות שלך היו בקיטנה../images/Emo3.gif

שלי כבר 5 חודשים בבית
תראה, זו לא בעיה להעסיק ילדים, יש המום פעילויות שאפשר לעשות איתם עבודות יצירה -
תאסוף גלילים של ניר טואלט אריזות של ביצים, קורנפלקס מעדנים ועוד כולמיני, ותן להם ליצור מזה משהו.
ציור חול - לציר משהו על ניר עם דבר פלסטיק, לשפוך חול ולנער, יוצא ציור מדליק.
הרבה צבעי ידים, הרבה גועש.
לעשות שרשראות מגזרי ניר ולקשט את החדר. אפשר לאפות איתם עוגיות, פיצה, לחם אפשר לנקות איתם את הבית אפשר לשדרג חולצת טי שורט לבנה ולצייר עליה לטיל, לאסוף צמחים וללכת לספריה הציבורית ולחפש במגדיר צמחים את השמות שלהם לעשות סתם בועות סבון ולהמציא סיפור בסגנון הספר "בועות הסבון של גלי" זה על קצה המזלג,,, ו,,לתת להם זמן גם להעסיק את עצמם שזה לא פחות חשוב
בהצלחה ענקית

אפשר גם לקחת חול, להוסיף לו צבע מסוים של גואש

לייבש את זה ולהכין מכל מיני צבעים חול צבעוני ואז לשים בבקבוק פלסטיק של חצי ליטר נניח, או ליצור על נייר עם דבק עם החול הצבעוני. אפשר גם להכין בצק לעבודה עם קמח , מים ומלח ולעבד אותו לכל מיני צורות, כשזה מתקשה אפשר לצבוע עם דבק פלסטי שקוף. דניאלה

יובל2

New member
ירושלמי, הנה דוגמית טריה מהיום../images/Emo6.gif

איך לעשות תנין ממה שיש בכל בית
חומרים: קרטון וחצי של ביצים 4 גלילי ניר טואלט צבע גואש דבק ניר אדום ללשון - או כמו במקרה שלנו צבענו את הלשון בטוש אדום רגיל. 2 עינים זזות - או לציר עינים מעפניות כמו שלנו
צבע לבן לשרטוט השיניים והציפורניים - או כמו במקרה שלנו, גזרנו מניר לבן והדבקנו
דף לבן מספרים חצי יום פעילות לפחות,,,והמון המון כייף

נירה63

New member
מתכון קל לעוגיות

ק"ג קמח כוס סוכר מחמאה או חמאה או מרגרינה מומסת. לערבב הייטב ללוש, לתת לילדים ללוש ואז לתת לילדים ליצור כדורים, אחר כך להגיד להם להפוך את הכדורים לצלחות כלומר לתת מכה קטנה ועדינה על כל עיגול והנה יש לך מאין עוגיות שטוחות. להניח בתבנית, מומלץ על נייר אפייה אבל לא חייב ולאפות התנור בחום בינוני 180 מעלות עד שיזהיבו. טעים מאוד , ובקלי קלות.

נירה63

New member
עוד רעיונות עם הילדים.

להכין בבוקר שתיה וכריכים, ליסוע לקניון שיש בו חנות בעלי חיים ועוד קצת מתכנים שלא עולים כסף והופעות לילדים...ולהעביר שם בוקר או אחה"צ. כשהבן שלי היה בן 4-5 כך הייתי עושה. לוקחת כריך ושתייה ונוסעים או הולכים לקניון. ביקור בחנות של בעלי חיים הפכה את הביקור לביקור בפינת ליטוף והיה מאוד כייף. אחר כך הופעה /הצגה כזו לילדים בחופשה ובסוף קרטיב והביתה.

איזה קמח?

חייב קמח תופח? או מספיק קמח רגיל? אגב כמה חמאה? (ז``א בגרם?) תודה נשמה

יובל2

New member
בייגלה לארוחת בוקר הולך../images/Emo35.gif

אחלה התעסקות, אחלה תוצאה, אחלה טעים
3 וחצי כוסות קמח מלא שקית אבקת אפיה 200 גרם חמאה רכה מאד גביע יוגורט כוס גבינה צפתית מגורדת אפשר להוסיף גם גבינה צהובה מגורדת (לא חובה) ללוש טוב טוב לבצק להכין נחשים שמיניות משקפים שבלולים ,,,כיד הדמיון - החלק הכי כייפי של הילדודס אפשר לצפות בביצה, לשמשם או לקצח או מלח גס וכדומה לתנור 180 מעלות ל-20 דקות זה יאמי טרי וחם, אפשר גם להקפיא.

שוקולתה

New member
אנכנו ניכנסים לסופר בקניון

קונים בגט או לחם פרוס . קונים גבינה צהובה ועגבניות או קופסת מלפפונים חמוצים או במישקל ושוקו . ואחלה ארוחת בוקר

למעלה