עזרה עם התרשים

88hentai88

New member
טוב בגלל שהיא מאוד יפה ואולי גם

אחרות ירצו אני מנסה לתרגם את ההוראות. עוד מעט אעלה את מה שיצא.

88hentai88

New member
הינה ההדרכה לחולצה

פירוש גיזרה: הצורה הראשונה מימין היא השרוולים, המספרים שמתחת מייצגים סנטימטרים למידות שונות. הצורה האמצעית: היא החלק הקידמי של החולצה, גם כאן המספרים מייצגים סנטימטרים. הצורה השמאלית ביותר היא הגב של החולצה. המספרים הם סניטמטרים. החולצה מודרכת לארבע מידות, אם בחרת במידה 2 שימי לב שאת לוקחת את מס הס"מ הנכון של מידה 2 מכל החלקים של הגיזרה. נומר בשרוול זה יהיה להתחיל עם 5 ס"מ ובמשך 13 ס"מ להוסיף עיניים כדי להגיע בסופו של דבר ל 39 ס"מ שאותו תיסרגי לאורך של 2 ס"מ. בחלק הקידמי נתחיל ב 41 ס"מ ניסרוג דוגמא עד לגובה של 20 ס"מ , נעבור לשמאל ימין לעוד 7 ס"מ כדי להגיע לסך של 27 ס"מ, ניסרוג מעלה 5 ס"מ נוספים, ונוריד עיניים כדי להגיע לרוחב של 29 ס"מ ולאורך כולל של 32 ס"מ מתחילת העבודה. אז כך נתחיל: גב וקדימה: נעלה 82,92,102,112 עיניים על המסרגה. דוגמא: שתי שורות ראשונות- 2 עיניים ימין, 3 עיניים שמאל. שאר השורות: 3.* 2 ימין, 3 שמאל. לחזור מ * 4.* 2ימין, 3 שמאל. לחזור מ * 5.* 2 ימין, 1 שמאל, חוט על מסרגה, סירגי 2 עיניים יחד לחזור מ * 6. *2 ימין, 3 שמאל, לחזור מ * לחזור משורה 3 עד לגובה הדרוש. מהגובה הדרוש התחילי לסרוג בדוגמאת שורה ימין שורה שמאל, ולפי התרשים צרי את החורים לסרט הסאטן (חוט על מסרגה, 2 עיניים יחד) . בחלק הקידמי. בתרשים מס 1 אפשר למצוא את הפירוט לגבי מיקום החורים, הדף ממוספר, לפי שורות ועיניים, יש לסרוג ולעקוב אחד לאחד. יש לשים לב שאת סורגת עלפי המידה שבחרת, קו שחור – מידה 34-36, קו אפור מקווקו- מידה 38-40, קו אפור – מידות 42-44, וקו שחור מקווקו- מידות 46-48. בתרשים מס 1 תוכלי גם למצוא את ההורדות לגבי הקדימה והאחורה ברגלן. גם לפי המידה שבחרת, כשאת לוקחת בחשבון שכל ריבוע בתרשים זה עין, כך את מורידה כשאת עוקבת בדיוק אחרי התרשים. החלק הקידמי מסתיים איפה שממוקמת הסיפרה 2. את החלק האחרוי ממשיכים עד לסוף התרשים. בתרשים מס 2 תמצאי את ההוראות לגבי השרוול. אחרי סיום הסריגה, חברי את החלק הקידמי לאחורי ובסוף את השרוולים. השחילי את חוט הסאטן במקום הדרוש והינה לך... =) בהצלחה.

tatia

New member
בקשר לחוט. זה סרוג בכותנה שבכדור

יש 50גר = 140מטר ומחוט 66% Cotton 34% Polyamide שב 50גר = 64 מטר(זה הסרט כנרא..)

tova האחת

New member
אופס טעות נכנסתי בשם של הבת שלי

תקפידו על התפוז כי לפעמים אני סורגת חוץ מלקרוא ולשוטט,אז שיהיה במאגר.

תודה שרון!!!

יש המלצות לגבי החוט? אני די מיואשת מחוט הכותנה שיש לי ( הכל יוצא ככ כבד).... טטיה כתבה שמשתמשים בחוט מעורב. איזה מאלה שיש בארץ כדאי?

למעלה