עזרה עם הCRACKLE

עזרה עם הCRACKLE

אהלן! לפני כמה ימים ניסיתי את הקרקל על שתי אצבעות, באחת יצאו לי הרבה קווים דקים ובשניה הקרקל נסדק ממש יפה וראו ממש טוב את הלק מתחת. קראתי באינטרנט והבנתי שאם מורחים שכבה דקה יוצאים הרבה סדקים, ואז מורחים שכבה עבה יוצאים סדקים גדולים= רווחים גדולים בין הסדקים. היום ניסיתי לעשות את זה שוב ומשום מה לא יצא לי. המראה שאני מחפשת הוא זה: 245940_a5a715afb1_o.jpg target=_blank rel=nofollow>1 ולא זה: 2 אשמח לעזרה, תודה!
245940_a5a715afb1_o.jpg target=_blank rel=nofollow>13.gif>

iefrat

New member
מנסיוני המועט:(כדאי לשאול את רוני...)

קניתי 4 קרקלים של חברה לא ידועה בחנות בקניון הזהב בראשון. אני מעדיפה ביותר דווקא את מראה ה"קורי עכביש" שאת לא. נאמר לי ע"י דיילות החנות ששכל שהשכבה דקה יותר הקוים רבים ודקיקים כמו רשת ושכבה אחת ויותר יתנו קוים עבים. אני התאכזבתי כי הקוים העבים (יותר המראה שאת מעדיפה) לא מצאו חן בעיני כי זה לא מראה אחיד ויש הרבה שטחים שלא מתבקעים (התמונה מטושטשת, מקוה שעזרתי..)

זהו אני קניתי את הלק של אותה החברה

ופעם אחת יצא לי ממש יפה כמ ושאני רוצה, ועכשיו יוצאים לי רק מלא קווים דקים

iefrat

New member
היא ציינה שצריך לנער היטב

כי החומר המתבקע נמצא בתחתית הבקבוק אז: אולי כדאי לא לנער...

רחלי ג

New member
גברת,

מהנסיון שלי בעבודה עם STEP 1 STEP 2 בצביעה ולפי הבנתי, העיקרון כאן הוא אותו העיקרון, אז, כשרוצים סדקים גדולים כמו שאת רוצה, מורחים פעמיים את STEP 1 ובאותו כיוון. נניח מימין לשמאל חשוב לחכות לייבוש מלא בין שכבה לשכבה. STEP 2 את מורחת בכיוון הנגדי -ממש 90 מעלות כמו שתי וערב. אני ברורה מספיק?

המממ

אני חושבת שמריחה של 2 שכבות של הקראקל (אם הבנתי אותך נכון) לא יעזור כי אם השכבה הראשונה עשתה X סדקים, השנייה רק תוסיף צבע שחור בסדקים שנפתחו או שלא התכוונת לזה? תודה !

רחלי ג

New member
מממ...בואי נחשוב יחד....

העיקרון הוא שהשכבה העליונה( STEP 2 ) היא שמבקעת/סודקת את STEP1 אז, הלק השחור,לצורך העניין הוא STEP1 .זה לא לק רגיל,נכון? אם הוא ימרח בשתי שכבות (יבשותאחת על השניה באותו כיוון) הלק השני/STEP 2 יבקע אותו בסדקים גסים יותר. מה את אומרת?

נופ ר

New member
זה ממש לא כמו הצביעה של הקרקלים

מניסיון, גם אני השתמשתי בשני השלבים כדי לצבוע דברים. אכן מורחים אותם בשני כיוונים נגדיים. האינטקראקציה בין שני השלבים יוצרת תגובה כימית שגורמת לקראקלים להתבקע. לגבי הלק קראקל, מורחים אותו מעל כל לק שרוצים. זה ממש לא משנה באיזה כיוון מרחנו את הלק הראשון. זה יעשה קראקלים בכל כיוון... מורחים אותו רק כאשר הלק הראשון מתייבש לחלוטין, דרך אגב ניתן למרוח אותו על משטח חלק לחלוטין והוא יעשה את האפקט (ציפורן מלאכותית חלקה או משטח פלסטי או מתכתי חלק כלשהו) ללא לק בסיס מתחת משמע שבלק הזה אין חשיבות לשלב ראשון ושלב שני...

נופ ר

New member
זהו אני חושבת שהיא חושבת ש...

שהלק קרקלים מגיע עם 2 לקים- בסיס וקראקל (כמו שני השלבים שמשמשים לצביעת משטחים בעבודות יצירה וכאלה) אז זהו שלא, ומה שהיא אמרה כאן לא רלוונטי לגבי הלק

רחלי ג

New member
נופר ,מה סודק את הלק הבסיסי?הלק השני,לא?

מה לא רלוונטי? הרי הלק המבקע יוצר בדיוק את אותה פעולה של STEP2 בקיצור, לא נראה לך שכדאי לנסות את מה שהצעתי כדי לבדוק יצירת סדקים עבים לפני שדוחים על הסף את הרעיון. אני הייתי מנסה

נופ ר

New member
זהו שהקרקל לא סודק את הלק הבסיסי

הקרקל נסדק בעצמו. הלק הבסיסי לא נסדר בכלל. הלק הקרקל מתכווץ ו"נקרע" ונבקע בעצמו, והלק התחתון נשאר שלם ולכן הוא נחשף. עכשיו הבנת? אני הבנתי את מה שאת הצעת אך זה לא רלוונטי במקרה הזה כי כאן אין 2 שלבים. כאן יש רק שלב אחד שהוא לק הקרקל, שהתנאי היחיד שהוא זקוק לו כדי לעבוד זה משטח חלק זה יכול להיות לק מתחת וזה יכול להיות כל משטח חלק אחר, הנה עשיתי ניסיון על קופסת פלסטיק וזה עובד.

למעלה