עזרה עם יישומי אופיס באנדרואיד בעברית

Kelevra

New member
עזרה עם יישומי אופיס באנדרואיד בעברית

מתנצל מראש אם כבר שאלו את זה, ניסיתילחפש פה בפורום אבל לא מצאתי. קניתי סמסונג גלקסי טאב מחו"ל של T-MOBILE שמריץ ככל הידוע לי פרויו. קניתי בהרבה תקווה את המפתח המלא של documents to go מתוך תקוה שהוא יהיה טוב ונוח כפי שהיה בפאלם. אפעס, לצערי הכל מהופך מימין לשמאל ואני לא מצליח למצוא שום יישום ראוי שיוכל לפתוח לי מצגות פאוורפוינט בעברית, טבלאות אקסל בעברית וקבצי וורד בעברית. ניסיתי למצוא הודעות או פתרונות באינטרנט אבל אני באמת די בור בנושאי תכנות ויש כל מיני מונחים כמו ROOT שמופיעים בהרבה הודעות - ככל הידוע לי זה שורש במובן הבוטני, או בקיצור, רוב הדיונים בעניינים האלו דורשים מתורגמן עבורי. בצורה הפשוטה ביותר - 1. האם יש בכלל פתרון? 2. אם ישנו פתרון כזה, האם תוכלו לעזור לי להגיע אליו - לינק, קישור למישהו סבלני - או הסבר אם הוא פשוט למישהו שלא שוחה במונחים הטכניים. אנא הושיעו. בניתי הרבה תקוות על הצעצוע הזה בעניין יישומי אופיס.

אוריג

New member
אבל באותו עניין -שאלה שלי-

מדוע איני יכול לשמור על הפלאפון קבצים שיש במייל- אלא רק לקרוא אותם. (מופיעה רק אופצית PREVIEW ליד הקובץ, וכשהוא נפתח אין שום דרך לשמור אותו על המכשיר) .

AYELET1

New member
אין כיום תוכנות עריכת אופיס בעברית לאנדרואיד

(וגם לא לאייפון למי שמתעניין...) ולפני שמישהו מתקן את הדברים- תוכנת עריכת אופיס נבדקת גם ע"י העברת המסמכים הערוכים בעברית למחשב השולחני וחזרה למכשיר האנדרואיד. זה לא עומד במבחן(אשמח לשמוע על משהו שתומך...) זה מצער וכולי תקווה שישתנה אי פעם. בינתיים הפתרון הוא שימוש ב-google docs (וכנראה גם הישום המיקרוסופטי המתחרה). לטעמי מאד מאד לא נח. אם עלי לכתוב מסמך בעברית, הרי ישנם ישומי פתקים חינמיים במרקט. לא אידאלי אבל זה מה יש...

AYELET1

New member
קריאת מסמכי אופיס בעברית איננה בעיה

ישנם ישומים נוספים התומכים בכך. הבעיה כאמור בעריכה.

למעלה