עזרה עם מיסו בבקשה
קניתי מיסו ( פעם ראשונה) -גוש כהה וצמיג.
אני מעונינת במימרח + לשימוש בבישול.
השאלות שלי
1- כדי להכין ממרח -דיללתי קצת במים אך עדיין הטעם ח ריף מדי. האם טוב להוסיף דבש? סילאן?
2- לשימוש כתבלין בבישול- האם לדלל קודם במים?
איך לשמור לאורך זמן בקרור? בהקפאה?
תודה
קניתי מיסו ( פעם ראשונה) -גוש כהה וצמיג.
אני מעונינת במימרח + לשימוש בבישול.
השאלות שלי
1- כדי להכין ממרח -דיללתי קצת במים אך עדיין הטעם ח ריף מדי. האם טוב להוסיף דבש? סילאן?
2- לשימוש כתבלין בבישול- האם לדלל קודם במים?
איך לשמור לאורך זמן בקרור? בהקפאה?
תודה