עזרה עם מתכון לכרוב ניצנים בבקשה

עזרה עם מתכון לכרוב ניצנים בבקשה


נשארתי עם חצי שקית כרוב ניצנים טריים. כמו שאתם מבינים, המתכון שניסיתי לקריסמס לא היתה הצלחה גדולה

אצלנו בבית לא זורקים אוכל, אז זאת לא אופציה. למישהו יש רעיון למתכון בבקשה?
 
מה שהכנתי לארוחת קריסמס

היה דומה, אבל עם תוספת של שום, סאג, לימון, מלח ופילפל. לפי המתכון, מעל גבינת פרמזן שאני לא אוהבת, אז שמתי גבינ"צ מגוררת. המרירות של הכרובים עדין היתה מאוד חזקה ולא אהבנו
 
יכול מאוד להיות,

כי הערב הכנתי יחד עם תפוחי אדמה וטרניפס ברוטב בצל והכרוב ניצנים שוב היה מריר


אני חייבת לזכור לוותר על הירק הזה בשנה הבאה
 

alphadelta

New member
האם אתם אוכלים כרוב ניצנים בהזדמנויות אחרות?

לפי מיטב הבנתי, יש אנשים שמרגישים את המרירות של כרוב ניצנים יותר מאחרים. ושמעתי שזה גנטי. אבל אין לי סימוכין לעיניין.
 
לא אוכלים את זה לעיתים קרובות,

למרות שבעלי רוצה כי אומרים שיש לזה ערך תזונתי גבוה
אבל זה פשוט לא טעים לנו.
 

אספרסו2

New member
אצלנו יוצא טעים

אשתי מקפיצה אותם בשמן זית ושום מעוך ואז מוסיפה,תוך כדי עירבוב,דבש ,מעט רוטב סויה ולבסוף שומשום.
 

shuttles3

New member
רק שמן, מלח ופלפל

לא להגזים עם המלח...
צולים בטמפ' גבוהה עד שאפשר לנעוץ מזלג בכרובון. חשוב שיהיו בגודל דומה, כלומר את הכרובונים הגדולים כדאי לחצות לחצי, אם יש גם כרובונים קטנים בתערובת.
אין ריח מסריח וזה יאמממממי.
 
למעלה