nordinho123
New member
עזרה עם מתכון
אני צריכה עזרה עם המתכון הזה:
לביבות אפונה וכרישה בניחוח לימונענע
ניסיתי את המתכון והיו לי כמה בעיות:
הלביבות יצאו מאוד יבשות, השתמשתי רק בכף שמן אחת. יכול להיות שזה בגלל זה?
הבזיליקום לא היה כל כך מורגש והטעם של הנענע היה מאוד דומיננטי. האם אני צריכה להשתמש בפחות נענע או לקצוץ אותה לחתיכות קטנות יותר?
אני צריכה עזרה עם המתכון הזה:
לביבות אפונה וכרישה בניחוח לימונענע
ניסיתי את המתכון והיו לי כמה בעיות:
הלביבות יצאו מאוד יבשות, השתמשתי רק בכף שמן אחת. יכול להיות שזה בגלל זה?
הבזיליקום לא היה כל כך מורגש והטעם של הנענע היה מאוד דומיננטי. האם אני צריכה להשתמש בפחות נענע או לקצוץ אותה לחתיכות קטנות יותר?