עזרה עם מתכון

nordinho123

New member
עזרה עם מתכון

אני צריכה עזרה עם המתכון הזה:

לביבות אפונה וכרישה בניחוח לימונענע

ניסיתי את המתכון והיו לי כמה בעיות:

הלביבות יצאו מאוד יבשות, השתמשתי רק בכף שמן אחת. יכול להיות שזה בגלל זה?

הבזיליקום לא היה כל כך מורגש והטעם של הנענע היה מאוד דומיננטי. האם אני צריכה להשתמש בפחות נענע או לקצוץ אותה לחתיכות קטנות יותר?
 
כמה דברים

ראשית לגבי הנענע תשימי יותר בזיליקום ותורידי קצת נענע
מאד תלוי בארומה של העלים וזו משתנה מפעם לפעם ממגוון סיבות תטעמי אותם לפני ולפי עצמת הטעם תחליטי ממי יותר

לגבי יובש ראשית שמן היה עוזר אבל מה שעוזר יותר הם ירקות, על כמות כזו של אפונה ניתן להוסיף עוד זוקיני אחד, לא ענק לתערובת
גם הקפדה על זמן ההשריה. אני הייתי טוחנת הכל חוץ מהאפונה ואת האפונה טוחבת לחוד לעיסה גסה- כמו חומוסים לפלאפל
או לחילופין את האפונה ושאר הרכיבים חוץת מהזוקיני לעיסה ואת הזוקיני מגררת גס על פומפיה שישמרו לחות.
 
למעלה