עזרה עם נגן פלאש.

jako1234

New member
עזרה עם נגן פלאש.

יש לי את הנגן הזה והוא לא בעברית זה הנגן הפשוט והמוכר לכולם. עכשיו שמעתי על דרך "לעדכון" אז חיברתי את הנגן לUSB וראיתי אופציה בנגון ל Update שאני בוחר באפשרות הוא רוצה דיסק טדברים.. אז הדברים היחיד שאני נותן לו זה מה שיש לי שזה את הדרייבר שקיבלתי איתו והוא אומר שזה לא זה. אז השאלה שלי האם דרך עדכון הנגן יהיה לי את התמיכה בשפה העברית או שיש איזה תוסף או משהו ברשת שאפשר להוסיף על מנת להציג את השפה העברית לא איכפת לי אם זה פוגע באחריות או נגד תנאי החברה כי במידה וזה מוצר שאני רכשתי אותו אז אני עושה בו כרצוני וגם אם זה משהו "פרוץ" (אני כותב את זה כי תמיד יש אנשים שאומרים שזה בניגוד ל..) תודה רבה על העזרה.

יאיר B

New member
נכון להיום אין עידכון זמין לעברית

נכון להיום, אין אפשרות לעדכן עברית לנגנים ג'נרים. אולי בעתיד תהיה אפשרות. העידכון לעברית נכתב ע"י טופ טכנולוגות והם לא שיחררו את העידכון. כשישחררו אותו אני אכתוב על כך. תוכל לראות באתר טופ.

זה לא מדוייק..

שלחתי לטופ מייל בנושא והם ענו לי שאם אני רוצה עברית אני צריך להביא אליהם את הנגן ובעלות של 20 ומשהו שקל אם אני זוכר נכון הם יעדכנו לעברית.. מומלץ לבדוק את נושא המחיר שוב..

jako1234

New member
אני שולח להם מאיל

ואני יעדכן אם זה 20 שקל אני עושה את זה.

stardust19

New member
טפו עושה עידכונים לERGOTEC

הנגנים שהיא מייבאת, נגנים אחרים לא מככבים אצלה ברשימה....לגבי המחיר אין לי מושג

אני לא יודע מאיזה חברה הנגן המדובר

אבל לפי התגובה של יאיר B הבנתי שהוא מיובא ע"י טופ.. לא יודע אם זה נכון או לא..

יאיר B

New member
--------

אני לא יודע אם הנגן הספציפי הזה יובא לארץ ע"י טופ. הוא נראה כמו כל הג'נריים (ואני יודע שהFW של ארגוטק מתאים לכל הג'נריים שנראים כך). טופ היא היבואנית של ארגוטק (קראתי על זה איפשהו). גם באתר שלהם יש רק נגנים של ארגוטק. אני לא יודע להגיד אם הם יסכימו לקבל לעידכון נגנים של יצרנים אחרים (ניחוש לי: לא יסכימו). זה גם נראה לי טיפשי ליסוע עד אליהם כדי להתקין את הקושחה. אני אתקשר ביום א' לטופ ואשרל מה הכללים לגבי זה.

jako1234

New member
כל הנגנים האלה

אותו דבר אין להם איזה שם כל שהו זה הכל נגן MP3 של 128/512/1024

למעלה