עזרה עם פליווי (FELIWAY)

עזרה עם פליווי (FELIWAY)

בעקבות בעיות התנהגות (סימון), הוטרינרית המליצה לנסות פליווי. ספציפית עם המכשיר החשמלי (ולא התרסיס. מן הסתם בגלל הנוחיות) כמה שאלות ליודעי דבר:
1. המכשיר של פליווי יקר למדי. האם אפשר לקנות את המילוי בלבד, ולהשתמש במכשירים של דוחי היתושים?
2. מה גודל החלל שמכשיר כזה יכול "לכסות"? האם יספיק לשטח של דירה קטנה?
3. אשמח להמלצות למקום לקניה (חנות פיזית או באינטרנט).
4. נסיון חיובי או שלילי עם אפקטיביות התכשיר הזה?

תודה,

netab02

New member
הבעיה הגדולה עם התכשיר הזה

זה שלא מוכרים אותו בארץ. אני הזמנתי מאמאזון ושילמתי הרבה דמי משלוח.

ארמורגם

New member
אני יכול להשאיל לך את המכשיר החשמלי

מילוי כבר אין לי, ואתה צריך שנאי מתאם משקע אמריקאי לשקע ישראלי, כי המכשיר נרכש בארה"ב.
לחילופין חפש באיביי אולי תמצא דיל טוב.
&nbsp
נ.ב. אני מניח שהחתול מסורס? אחרת הגיוני שיסמן. גם אם סורס לאחרונה, הגיוני שהסימפטומים יימשכו עוד תקופה מסויימת, אלא אם כן ההרגל כבר השתרש.

אז ככה,

החתול בן 4, וסורס בגיל צעיר (מספר חודשים). הוא חתול גדול עם התנהגות של זכר אלפא. עניין הסימון התחיל לפני כשנתיים, ונראה שהוא מחריף כשחתול חדש מגיע לסביבה או שיש גורם לחץ אחר.
כך שנראה שלא מדובר בהרגל מילדות, אלא בתגובה "ריגשית". אנחנו מקווים שהפחתת מתח (ע"י פרומונים) תפחית את הסימון).
&nbsp
יש בעיה גם עם חתולה אחרת, שתוקפת סתם את יתר החתולים. בקיצור - כלבה.
&nbsp
אם התנסת עם המכשיר, אתה יודע להגיד משהו על האפקטיביות שלו?
&nbsp
(ותודה על ההצעה. אם לא אסתדר, אצור קשר).

ארמורגם

New member
מהניסיון שלי

קשה לדעת אם היה שיפור, מה שבטוח זה שלא היתה החמרה.
בתחושת הבטן שלי אולי היה שיפור קטן.

Yukita

Active member
מנהל
הפעולה של Feliway

אכן אמורה להיות עדינה מאוד, טבעית מאוד. לא מדובר בתרופת הרגעה, אלא יותר ביצירת אווירה מרגיעה.

כמה תשובות

1- בהחלט ניתן להשתמש במכשירים החשמליים הרגילים של היתושים ורק להחליף את המילוי. ניתן לרכוש רק מילוי.
2- הוא מתאים בדר"כ לחדר אחד - בו נמצא החתול רוב הזמן.
3- בדר"כ יש צורך להזמין מחו"ל את המילוי, התרסיס הידני קיים בארץ. אני מחזיק (ומוכר) את המילוי במרפאה.
4- בדר"כ עוזר, לא מכיר תופעות שליליות.

למעלה