עזרה עם ציטוטים משירים של הלהקה

yaelon12

New member
עזרה עם ציטוטים משירים של הלהקה

אהלן
יש לי בקשה קטנה אך חשובה אני אשמח אם תכתבו לי כאן כל מיני ציטוטים שאתם אוהבים משירים של הלהקה שמדברים על אהבה.. בעיקר אהבה נכזבת אם אפשר. ומי שמרגיש שיש ציטוט יוצא דופן ביופיו אבל לא של הלהקה אלא של אחרים, מוזמן לכתוב בכיף. תודה רבה!!!

InnocenceLost

New member
מצטרפת לבקשה

ציטוטים טובים, לא בהכרח חייבים להיות קשורים לאהבה :)

kittycatbone

New member
הציטוטים

שאני תמיד אוהבת, ועכשיו מצליחה להזכר בהם: we hope your rules and wisdom choke you (exit music) i will eat you alive and there'll be no more lies (where i end and you begin) -אני לא מתבלבלת נכון? טוב אני לא מצליחה לחשוב על עוד כרגע משומהXP

הממ סתם ממה שעולה לי עכשיו

סתכל על כל השיר true love waits עוד שורה שנחרטה לי חזק בזכרון ולא יכול לשכוח היא מהשיר I might be wrong ?what would I do ?what would I do If I did not have you.... פשוט החזרה על השאלה, מדהימה אותי כל פעם מחדש... עוד ציטוט יפה I've got the smell of a local man who's got the lonliest feeling הממ אם יעלו לי עוד בהמשך ארשום, ת'אכלס יש מלא אבל כל שורה יכולה לרגש מישהו ואת האחר בכלל לא.

Latisia

New member
הנה כבר שאני אוהבת:

"don't talk politics and don't throw stones" מתוך life in a glass house steer from these rocks we'd be a walking disaster"" מתוך there there ואני נורא אוהבת שהוא אומר "'why so green and lonely" "Don't question my authority or put me in the dock" מתוך 2+2=5 ועוד אחד: "are you fracturing? are you torn at the seams? would you do anything? flea-bitten? motheaten? we suck young blood" מתוך we suck young blood

kittycatbone

New member
יו אהבתי את הציטוטים ששמת^^

במיוחד של there there ו2+2=5, זה בדיוק השירים שידעתי שיש להם ציטוטים שאני רוצה אבל ברחו לי מהראש. והנה זה מה שרציתי לכתוב

Latisia

New member
את זה מ2+2=5

אני במיוחד אוהבת... (= וגם לא כתבתי את כול אלה שאני אוהבת... זה סתם ארוך.

lifahead

New member
:]

"why so green and lonely and lonely heaven sent you yo me to me.." "I'm not living I'm just killing time Your tiny hands Your crazy kitten smile" Cause I can't face the evening straight" And you can't offer me escape Houses live and houses speak If you take me there you'll get relief Believe, believe, believe, believe..." If I get old" Remind me of this That night we kissed And I really meant it Whatever happens If we're still speaking Pick up the phone Play me this song." Kill me Sarah", kill me again with love, it's gonna be a glorious day." thats all for now...

kittycatbone

New member
תודע!

את האחרון כמובן שזיהיתי.. אבל את המילים של true love waits אני בקושי מכירה, את השיר השני שציינת אני מכירה אבל לא יצא לי לשמועXP ו-a reminder יצא לי לשמוע רק כמה פעמים בדיסק האחרון שקניתי אז אני גם עדיין לא מכירה את המיליםXP העיקר שעכשיו מה=]

למעלה