החזרה למוטב
New member
עזרה עם רוטב שמנת פטריות
כותב כאן את המתכון שלי לפסטה עם רוטב שמנת פטריות:
אשמח שתקראו ותתנו לי עצות איך לשדרג אותו.
*** הרוב הוא ל900 גרם פסטה.
שמים דברים בסיר על אש בינונית:
50 גר חמאה לטיגון.
בצל 1 סגול / רגיל קצוץ (האם כדי לסחוט קודם את הבצל?)
שיני שום 2- חתוך דק דק.
פטריות סלסלה, לחתוך לחתיכות בינונייות.
2 עלי דפנה שטופים
רבע כפית אגוז מוסקט
לטגן עד שהפטריות מצטמצמות.
עובר לאש קטנה: מוסיף גביע שמנת לבישול 15% 500 מ"ל. ממשיך 5 דק
לאחר מכן שם כף גדושה קורונפלור בכוס חלב קר מערבב עד להמסתו, ושופך את זה לסיר, מערבב עד שמסמיך.
איך עוד לשדרג?
סוג אחד של פטריות או כמה?
תבלינים אחרים? נוספים?
כמויות שונות?
??? להוסיף יין מוסקט?
**/* כמה זמן אני יכול לשמור את הרוטב במקרר?
תודה
כותב כאן את המתכון שלי לפסטה עם רוטב שמנת פטריות:
אשמח שתקראו ותתנו לי עצות איך לשדרג אותו.
*** הרוב הוא ל900 גרם פסטה.
שמים דברים בסיר על אש בינונית:
50 גר חמאה לטיגון.
בצל 1 סגול / רגיל קצוץ (האם כדי לסחוט קודם את הבצל?)
שיני שום 2- חתוך דק דק.
פטריות סלסלה, לחתוך לחתיכות בינונייות.
2 עלי דפנה שטופים
רבע כפית אגוז מוסקט
לטגן עד שהפטריות מצטמצמות.
עובר לאש קטנה: מוסיף גביע שמנת לבישול 15% 500 מ"ל. ממשיך 5 דק
לאחר מכן שם כף גדושה קורונפלור בכוס חלב קר מערבב עד להמסתו, ושופך את זה לסיר, מערבב עד שמסמיך.
איך עוד לשדרג?
סוג אחד של פטריות או כמה?
תבלינים אחרים? נוספים?
כמויות שונות?
??? להוסיף יין מוסקט?
**/* כמה זמן אני יכול לשמור את הרוטב במקרר?
תודה