עזרה עם רעיונות לחופשה ברגע האחרון

gal1245

New member
עזרה עם רעיונות לחופשה ברגע האחרון

ביקור משפחתי מישראל התבטל לצערנו ברגע האחרון בגלל עניין בריאותי. אנחנו גרים בניו יורק ומחפשים רעיונות לחופשה משפחתית קצרה (5-6 ימים, 7 לכל היותר). הנוער היה מעדיף לנפוש במקום חם, אבל נראה שמזג האויר בפלורידה צפוי להיות גשום למדי בשבוע הקרוב. אין לנו מספיק זמן לתחקיר מעמיק על מקומות אקזוטיים יותר (קריביים) ולא רוצים להוציא הון על ריזורטים בשיא העונה. אנחנו,ההורים, נשמח גם לראות משהו (טבע/מקומות חדשים). שקלנו את ווגאס אבל לא נספיק לראות הרבה מהקניונים מסביב (ואולי זאת גם לא ממש העונה). עוד אפשרות זה טיול בעיירות החוף המזרחי (קייפ קוד, רוד איילנד וכד').
המלצות, רעיונות, תובנות יתקבלו בברכה!
חופשת חורף נעימה לכולם!

Midriff

New member
הייתי הולכת הפוך

לכו- Skyscanner כותבת את היעד everywhere ולפי איפה שיש מחירי טיסות יחסית סבירים (זה יהיה יקר יותר מכרגיל בכל מקרה) בוחרת את היעד..
כמה כיוונים ששווה לבדוק - ניו אורלינס, טקסס, איזור צ'רלסטון, דרום קליפורניה

Boston Guy

New member
קייפ קוד בחורף זה מקום די נטוש וקצת עצוב...

קייפ קוד זה מקום של קייץ. רוב הפעילות שם היא עונתית - מתחיל בממוריאל דיי ומסתיים בלייבור דיי.
כרגע - לדעתי 75% מהעסקי התיירות בקייפ (למעט מלונות) סגורים לעונה. המקום גם די ריק מאנשים, כי חלק גדול מאוכלוסיית הקייפ היא עונתית.

גם ברוד איילנד - חלק האתרים שמעניינים נוער הם OUTDOOR, ומזג האוויר הוא לא משהו כרגע (בלשון המעטה).
הייתי ממליץ לחפש משהו באזורים היותר חמימים של היבשת:
באוסטין טקסס מזג האוויר בשבוע הבא צפוי להיות חמים ויבש, בסן דיאגו קליפורנייה יהיה בגיזרת ה 65 מעלות פרנהייט ודי יבש (אלי קצת גשם פה ושם), וכיוצ"ב...

gal1245

New member
תודה על הרעיונות!

בודקים את המקומות הדרומיים, וגם לפי טיסות פנויות.

נחמנית

New member
אם את עדיין מחפשת מקומות

ניו אורלינס נחמדה גם עכשיו. יום לאחוזות. יום לאליגטורים. להסתובב בעיר. מזג אוויר לגמרי סביר.
אם אתם בסדר עם נסיעה, אפשר להדרים לצ'ארלסטון/מירטל ביץ. אפשר לוויליאמסבורג הקוליניאלית. ריצ'מונד גם נחמדה בעיני.

החלמה מהירה לחולים

Ani15

New member
אריזונה

לטוס לפיניקס, לקחת רכב, יום ראשון ברד רוק קאנטרי (סדונה), יום שני הגדה הדרומית של הגרנד קניון (יהיה קר אבל פתוח כל השנה, יתכן שיהיה קשה למצוא מקום לישון בתוך האתר, אבל יש לא מעט מקומות מסביב), יום שלישי פייג' ואגם פאוול (אנטילופ קניון, פרסת הסוס, שיט באגם). אם יש לכם עוד כח אז ביום הרביעי אפשר לנסוע לגבול יוטה לראות את המונומנט ואלי. הרבה נסיעות אבל מהנופים היפים בעולם (יהיה קר בגדה הדרומית, בשאר המקומות סביר בעונה זו).

debby12

New member
מנהל
אני תמיד בעד וושינגטון הבירה - אם כי מודה שאני משוחדת...

יש המון מה לראות - עשרות מוזיאונים בחינם, ומבנים יפים, ויש גם את מאונט וורנון בסביבה (אחוזתו של ג'ורג' וושינגטון) ומונטיצ'לו....

זה לא כזה רחוק - בלי תנועה זה בערך 4 שעות נסיעה (ממנהטן)

שיהיה בכיף

danakama10

New member
אנחנו חושבים לשלב את DC עם Fallingwater בפנסילבניה

יש לך רעיונות למסלול אטרקטיבי בדרך הלוך וחזור?

debby12

New member
מנהל
נסענו לשם פעם מפה

והאמת היא שלא זכור לי שהיה משהו מעניין לעשות בדרך. ה"אמיש קאנטרי" זה מזרחית משם אם אני זוכרת נכון - אז זה לא ממש על הדרך. אבל אם רוצים אפשר לעשות "משולש" בנסיעה אולי.

אנחנו שברנו את הנסיעה וישנו בלילה בקאמברלנד מרילנד (זה בידית-של-המחבת המערבית של מדינת מרילנד). אבל זה סתם היה כדי לשבור את הנסיעה - המקום עצמו הוא "חור".

אם עושים את הטיול הזה בקיץ אז לדעתי DEEP CREEK LAKE הוא אולי יחסית בדרך ואפשר לשהות שם קצת. בנוסף - יש באזור של FALLING WATER עוד כמה בתים של פרנק לויד רייט. אנחנו היינו גם באחד אחר כמה מיילים משם שבעיני היה יותר יפה מפולינג ווטר.

הסיפור של המשפחה היהודית שבבעלותה היה הבית היה עצוב.

gal1245

New member
פלורידה...

בסוף נסענו לאיזור טמפה, פלורידה. הפיתוי לחופשה רגועה על החוף במזג אויר חם היה גדול מידי. היה מוצלח מאוד.
שומרת את ההמלצות על ניו אורלינס, אריזונה ואיזור וושינגטון לחופשות הבאות!

למעלה