עזרה עם שירים של אביב

Hosh17

New member
עזרה עם שירים של אביב

יש לי אח פרנואיד בן 11 שפוחד מאביב בטירוף ויכול להגיע למצב שהוא בוכה ממנו חחח אני רוצה להכין דיסק עם שירים שאביב צורח בהם כנקמה ואני לא מכירה את כללל כל השירים שלו.. תנו לי שמות של שירים שאביב שואג בהם יפה יפה חחח כמו בלאן את הולכת ובסוף של סוף העולם בגרסה של ההופעות תודה

plane crazy

New member
היא רוצה להפחיד לא להרוג!

כששמעתי את השיר הזה פעם ראשונה זה היה באמצע הלילה.. אוזניות על ווליום דיי גבוהה.. נהייתי לבן כשהוא צעק "שתיה!!" אני אומר לך שימי את השיר הזה בלילה ותיראי איך הוא לא יעשה לך שטויות יותר.. אפילו לא יתקרב אליך!..

מעכבת

New member
חחח לי זה קרה עם ענבל פרלמוטר

שמעתי את הדיסק שלה בלילה,בחושך,כולם ישנים ואז הגיע השיר "האמת המרה" שהרס לי ת'בריאות איך פחדתי.. שבוע לא יכלתי לישון

מעכבת

New member
לא לא לא כדאי לך!

תשמע שירים אחרים שלה... ואם הסקרנות בכל זאת הורגת אותך תשמע אותו עם אור פתוח כשיש לידך אנשים.

bati77

New member
חחחח גם לי זה קרה בפעם הראשונה

ששמעתי את השיר.. ממש נבהלתי!! חחחחחח

יש לי שאלה...

כאילו את רוצה להפחיד אותו עוד יותר??!!?!? את מכינה דיסק כדי להשמיע לו? שירים: התאבדות עכשיו מעונן בינתיים...

Hosh17

New member
כן

אם הוא שומע צרחה שלו וברקע תמונה של אביב זה בכלללל חחחחחחחחחחח הוא הרס לי את הכיוונים בגיטרה ועל זה הוא ישלם תודה לשתיכם :)

moriboy66

New member
חחחחחחח

עכשיו מעונן משוררים התאבדות (בהופעה-עדיף) סוף העולם ממחוץ לתחרות סוף העולם בהופעת הרכב לאן את הולכת (בהופעה- לא בהופעה) הכל נהיה לא רגיל בחושך יש עליה.. חלולים ממחוץ לתחרות יותר מדי מרד הדמעות בהופעה אפידמיק בהופעה עצוב בלעדייך בהופעה האם להיות בך מאוהב מירח מלא או מהופעה אני שונא זה נראה לי אכזרי..הוא כולה ילד.(אביב יכול להפחיד אין בזה רע) ולגיטרה קחי טיונר וסבלנות עד שהוא יגדל יותר

galush29

New member
יווו,רעיון טוב:)

אולי אני יאמץ את הרעיון ויעשה את זה גם לאח שלי. מגיע לו **מועהעהעה** XD

אני צרכה לעשות משהו בשביל שהוא יפסי

ק לשמוע אותו. הילד סה"כ בן 10! יש לו עוד חיים שלמים לפניו.. וזה באמת לא מה שהתכוונתי לעשות

TairAtias

New member
אממ

יותר מדי התאבדות עכשיו מעונן סופרסטאר בוקר טוב איראן בום בום תבלע את הכדור

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo207.gifמישהו יכול לתת לי את../images/Emo88.gif

המילים לשיר-Once ואת הפירוש לעברית?
אם אין פירוש לעברית אז רק את המילים זה מספיק. תודה מראש.

למעלה