עזרה עם שיר

sheda0ktana

New member
עזרה עם שיר

סליחה שפתחתי שירשור חדש, אבל לא ידעתי לאן לשייך את זה. יש הרכב שנקרא "אינקובוס סוקובוס" ואחד השירים שלהם בשם "ארדיה" עשה עלי רושם פגאני למדי. גם המוסיקה, גם מילים שהצלחתי לפענח מהקטע האנגלי. חפוש חיפשתי ומצאתי את המילים באחד האתרים, והנה לוציפר עם המכשפה! ברור שאני לא מבינה גדולה ולכן נבהלתי לא מעט, כי חונכתי להאמין שלוציפר הוא משהו רע, ומכשפות נתפסות בעיני כדבר טוב ומועיל. הנה המילים לפניכם, תודת נצח למי שיוכל להסביר לי אם יש לשיר משמעויות מעבר לכתוב בו. Mother Diana, Queen of Wytches Stars in the Heaven obey your calling Mother Diana, temptress, sorceress Spinning your magick above the earth Bore ye Aradia, daughter of incest Wytch child of Lucifer, teacher divine Lucifer, Diana, strega Aradia La Vecchia Religione Lucifer, Diana, strega Aradia La Vecchia Religione Stregoni, stregoni sulla terra Bella strega Aradia Stregoni, stregoni sulla terra Bella strega Aradia אם תוכלו לומר לי איזו שפה זו אני גם אשמח עד אין קץ. תודה
קרן

snowj303

New member
תסתכלי בקישור

לא קראתי את הספר אבל יש לי הרגשה שזה לקוח משם.

אינקובוס סוקובוס

הם אכן הרכב פגני למדי, כך שקיבלתי רושם נכון. השפות בשיר, ממה שהצלחתי להבין, הן אנגלית, אנגלית עתיקה ולטינית או איטלקית. lucifer בלטינית הוא "נושא האור" או "נושא הלפיד" או משהו כזה, יכול להיות שזו הכוונה כאן. ארדיה, סטרגה ודיאנה הן אלות מהמיתולוגיה הרומית. ארדיה היא ביתה של דיאנה, אבל לא הצלחתי כ"כ להבין מה תפקידה. גם את תפקידה של סטרגה לא הבנתי בדיוק. הפגניזם האיטלקי מתעמק מאוד בשלוש האלות הללו.

L e s t a t

New member
לוציפר

לפני שהקתוליות הפכה את לוציפר לשמו של השטן, היה לוציפר אך שמו של מלווהּ של דיאנה, אל האור. לכן, אגב, הפסוק בתנ"ך "הילל בן שחר כיצד זה נפלת מן העדן" באנגלית תורגם הילל בן שחר ל"לוציפר". מעין הלצה, אירוניה שהאל שהוכר כמביא האור הוקע כשר החשיכה.

sheda0ktana

New member
תודה תודה ותודה!

הארתם את עיני וגם נתתם שיעורי בית. אכן, תשובות כלבבי. איפה אפשר לקרוא עוד על פגאניות איטלקית? קרן

gwizard

New member
והנה התשובות

השפה איטלקית וזה כנראה לקוח מתוך Vangello Delle Streghe או בשפת הקודש - ספר הבשורה של המכשפות. את הספר אונליין תוכלי למצוא בקישור המצורף והגרסה העברית שלו תועלה באתר כשג'סטין יסיים בגרויות. ודרך הגב, לוציפר זה בכלל לא קשור לשטן (במקרה הזה) והכוונה כאן לאחיה של דיאנה. דיאנה = אלה ראשונית (ירח), לוציפר = אל שמש. מתוך האיחוד שלהם נולדה אראדיה שהיא אלת האנשים (לפי האגדה!). מקווה שזה עזר, אלון.

sheda0ktana

New member
תודה!

ואם העלית את הנושא - מצאתי כל מיני ספרים און ליין דרך הקאזה - איך להתייחס אליהם - בחשד, ביראת קודש, בסקרנות בוחנת, כל התשובות נכונות? קרן

למעלה