עזרה עם שעון דופק...

PooMiKiT

New member
עזרה עם שעון דופק...

הי חבר'ה, אני מחפשת שעון דופק למתאמנת מתחילה, רק שלושה דברים חשובים לי: 1. שיהיה קל להתעסק איתו 2. שיהיה אמין 3. לא יקר ראיתי מחירים שמתאימים לי באתרים השונים ורשמתי לכן כי אתם הכי מבינים : M31, F4, F2 ,FS1 של POLAR , השעונים אומנם ישנים אבל השאלה אם הם עושים את העבודה? אני ממש מבקשת המלצה.. אוף, לא יודעת איזה שעון לקנות?! תודה

daykal

New member
היי פומיקית ה-m-31 הוא דגם טוב וגם הf-4

יצא לי לעבוד עם שני הדגמים ושניהם עשו את העבודה. אני גם מציעה שתבדקי במכון שבו את מתאמנת אם יש אפשרות לרכוש דרכם את השעון דופק . אני בדקתי בהמון אתרים ובחניות באזור שלי את המחיר של השעון ובסוף רכשתי אותו ודרך הסטודיו שאני מתאמנת בו והמחיר היה הרבה יותר זול מאשר בחנויות ובאתרים. שמקווה שעזרתי ושיהיה לך שבוע טוב ומהנה

PooMiKiT

New member
תודה על התשובה...

אבל אני לא מתאמנת במכון כושר, סתם בבית... בכל זאת, איזה דגם את ממליצה? מה שתגידי מחר אני קונה

daykal

New member
../images/Emo66.gifהיי poomikit

מזל טוב על ההריון אני חושבת שה-f-4 יכול לענות לך על מה שאת צריכה. אם את רוצה להשקיע יותר אני ממליצה על הf-11 שהוא דגם יותר מתקדם של פולאר לגביי מחירים כיום של שעוני דופק אין לי מושג אבל אני ממליצה שתבדקי שיש לך אחריות על השעון ושיש לך למי לפנות במקרה שהשעון מתקלקל מקווה שהצלחתי לעזור ושיהיה לך שבוע טוב ומהנה

chompi XL

New member
לי יש את ה- F4

הוא בהחלט מספק את מה שאני צריך: שריפת קלוריות, זמן אימון כולל, זמן אימון יעיל, תצוגת אחוזי דופק, תאורה בחושך. יש משוכללים ויקרים בהרבה, לי זה מספיק.

למעלה