עזרה עם תביעה וגבייה

master_n

New member
עזרה עם תביעה וגבייה

שלום חברים,
רכשתי מותר דרך אתר getit ובעקבות מלא בעיות החלטתי לתבוע אותם בבית דין לתביעות קטנות.
על החשבונית היה כתוב אל כל אלקטרוניקה בע"מ. חיפשתי באינטרנט את שם החברה ומצאתי אל כל אלקטרוניקה כללית 540111531.
בנוסף שאלתי באתר getit לאן יש לשלוח להם דואר, לכתובת שקיבלתי שלחתי את התביעה ויש לי אישור מסירה.
זכיתי בתביעה כי הם לא הגיעו בכלל ופתחתי נגד החברה תיק בהוצאה לפועל שלא הניב כלום. מישהו המליץ לי לבדוק באתר של רשם החברות שום מצאתי שהחברה מחוקה.
אתר getit קיים ועובד.....ולחברת אל כל אלקטרוניקה יש אתר http://www.elkol.com.
אחרי חיפושים נוספים מצאתי שהחברה קיימת תחת השם אל - כל אלקטרוניקה (נצרת עלית) בע"מ 511199028.
שתי החברות בנצרת עילית.

האם אני יכול לבקש מההוצאה לפועל לשנות את הח.פ בתיק או שאני צריך להגיש תביעה חדשה למרות שיש לי אישור מסירה ומדובר בעיקיפין באותן קבוצת חברות?

תודה....

אם זו לא אותה חברה, לדעתי צריך להגיש בקשה לבית המשפט

שיקבע מה לעשות. בהוצאה לפועל למיטב הבנתי (ואני לא מבין הרבה בהוצאה לפועל...), לא יתנו לך לנהל נגדם הליך.
&nbsp
ובעיקר ממליץ להתייעץ עם עו"ד להוצל"פ.

master_n

New member
תודה אסף....

בזמנו אמרת לי שיש לך עו"ד טוב להמליץ עליו...אשמח לקבל את שמו וכיצד ניתן לפנות אליו.

היות והחברות קשורות "אלכל אלקטרוניקה כללית" ואל כל אלקטרוניקה בע"מ, הכתובת הייתה נכונה ויש אישור מסירה, ומושא התביעה הוא אתר getit שבבעלות אלכ כל אלקטרוניקה בע"מ...אני רוצה להאמין שבית המשפט יהיה לטובתי שכן החברה נהגה לדעתי בחוסר תום לב ויש מקום להכיל עליה את החוב.

תודה....

למעלה