עזרה עם תוכנת המרה ל mp3

תומר185

New member
עזרה עם תוכנת המרה ל mp3

נראה לי שהפורום הזה יותר מתאים לשאלתי: מישהו יכול לתת לי לינק או שם של תוכנה שמבצעת המרה מקבצי אודיו של דיסקים רגילים ל-mp3? תכונות חשובות נדרשות 1. תוכנת חינם 2.זיהוי שמות השירים דרך הרשת וכתיבה של השמות החדשים באופן אוטומטי (לא סתם מספרים). תודה, תומר

Evolution17

New member
אז ככה:

לגבי הדרישה השניה, לא נראה לי שזה אפשרי, כי אם תבדוק את שמות הקבצים על דיסק, תראה משהו בסגנון של: TRACK 01, TRACK 02 אבל בכל מקרה כנס לאתר הבא ותוריד את התוכנה הזאת: http://cdexos.sourceforge.net/

תומר185

New member
היתה לי תוכנה כזאת

ואחרי פרמוט המחשב... הלכה לה לאיבוד... אז יש כזאת (הרוב בד"כ בתשלום). Evolution17 - תודה בכל מקרה!

SnipeR3

New member
לך על FRee RIP

ממה שזכור לי (המחשב שלי לא לידי כרגע) היא עונה על דרישותיך והיא ידידותית. היא ממירה גם לOGG ועובדת לשני הכיוונים.ג€ג€

weird dust

New member
יש מאגר כזה באינטרנט של שמות

האייטונז לוקח ממנו ואז יש אפשרות לשמות ישירות - בגלל זה אני אוהב את הריפינג שלו. חשוב לציין שהיא לא התוכנה הכי טובה לריפינג אבל היא גם טובה.

kubeb2112

New member
אני משתמש ב CDEX

תוכנה חינמית שמאפשרת לך להגדיר לאיזה פורמט אתה רוצה להמיר. כמו כן מקודרת לCDDB שזה מאגר שמות הדיסקים והשירים באינטרנט. אני מרוצה ממנה משתמש בה כבר כמה שנים. את האמת היא לא הכי מהירה שיש אבל עושה את העבודה. מעבר לכך יש את ITUNES שממירה ממש מהר וגם מקושרת לCDDB.

למעלה