יש את התמונה הזאת, כמו שאתם רואים מצד ימין למעלה נכנס יותר מידי אור, אפשר לעשות משהו עם זה? יש לי את כל הכלים הדרושים (פוטושופ וכו') אשמח אם תגידו לי איך ולא רק תשפצו כי אני מעלה תמונה באיכות נמוכה מזאת שאני רוצה לפתח
finnishing touches are done by matching the saturation of both levels use the burn tool to darken the hair delete with a soft brush and low opacity the background of the top layer merge it all fix levels again thats it ur done
הדרך שלי היתה לפתור את זה ע"י sharpen. סימנתי את העין ומסביב לה במרקי טול העגול ואז feather של בערך 30 פיקסלס. -> להעתיק לשכבה חדשה. על השכבה החדשה הזו של העין עשיתי unsharp mask עד שזה היה נראה לי מספיק אבל לא יותר מידי. ולאחר מכן תיקנתי את תופעות הלוואי של הsharpen- קצת blur קצת הורדת noise ו-color noise קצת צביעה עם מקחול הצבע בצבע הפנים על color mode. ואז לסיום טיפונת שארפ על שאר התמונה כדי שלא יבחינו במה שקרה לאזור העין.
העלמתי את הקמטים תחת העיניים חידשתי את האיזור סביב לעין שנפגעה הגברתי מעט את הרעש באיזור בו עבדתי והוספתי מעט אור לעיניים (את נקודות האור לקחתי מהעיניים של הילד) רוב העבודה נעשתה בעזרת כלי ה healing brush מסרגל הכלים דגמתי את האיזורים שלא נפגעו וכך תיקנתי את האזורים שנפגעו את העין עצמה נאלצתי לצבוע מחדש, לכן השתמשתי ב burn tool עם טולרנס נמוך והכהתי אותה מעט בעזרת כלי זה גם הכהתי מעט את השיער שנפגע גם כן התוצאה מצורפת יחד עם התמונה המקורית