עזרה עם תמונה

gongo

New member
עזרה עם תמונה

יש את התמונה הזאת, כמו שאתם רואים מצד ימין למעלה נכנס יותר מידי אור, אפשר לעשות משהו עם זה? יש לי את כל הכלים הדרושים (פוטושופ וכו') אשמח אם תגידו לי איך ולא רק תשפצו כי אני מעלה תמונה באיכות נמוכה מזאת שאני רוצה לפתח

tstorm

New member
try this

try levels to flush out the bad light area on the face then adjust saturation

gongo

New member
can you guide me through?

I have Photoshop in hebrew :( and I can figure it out and how to get what you got

tstorm

New member
guide

firt duplicate the background layer then use image/ adgustments/ levels until u wash out the problematic light

tstorm

New member
4

finnishing touches are done by matching the saturation of both levels use the burn tool to darken the hair delete with a soft brush and low opacity the background of the top layer merge it all fix levels again thats it ur done

Ocean Girl

New member
איך זה?

הדרך שלי היתה לפתור את זה ע"י sharpen. סימנתי את העין ומסביב לה במרקי טול העגול ואז feather של בערך 30 פיקסלס. -> להעתיק לשכבה חדשה. על השכבה החדשה הזו של העין עשיתי unsharp mask עד שזה היה נראה לי מספיק אבל לא יותר מידי. ולאחר מכן תיקנתי את תופעות הלוואי של הsharpen- קצת blur קצת הורדת noise ו-color noise קצת צביעה עם מקחול הצבע בצבע הפנים על color mode. ואז לסיום טיפונת שארפ על שאר התמונה כדי שלא יבחינו במה שקרה לאזור העין.

gongo

New member
חבר'ה באמת תודה על הכל אבל..

אני ממש עילג בכל זה... אני לא מצליח כלום Ocean Girl זה מדהים מה שעשית, יש מצב להדרכה של צעד אחר צעד.. ניסיתי לעבוד על זה כל היום ושום דבר..

Ocean Girl

New member
אלוהים

רק עכשיו שמתי לב לטעות ה"מקחול". מכחול כמובן. אמאל'ה! נעלמת לי העברית!

ran refael

New member
בבקשה

העלמתי את הקמטים תחת העיניים חידשתי את האיזור סביב לעין שנפגעה הגברתי מעט את הרעש באיזור בו עבדתי והוספתי מעט אור לעיניים (את נקודות האור לקחתי מהעיניים של הילד) רוב העבודה נעשתה בעזרת כלי ה healing brush מסרגל הכלים דגמתי את האיזורים שלא נפגעו וכך תיקנתי את האזורים שנפגעו את העין עצמה נאלצתי לצבוע מחדש, לכן השתמשתי ב burn tool עם טולרנס נמוך והכהתי אותה מעט בעזרת כלי זה גם הכהתי מעט את השיער שנפגע גם כן התוצאה מצורפת יחד עם התמונה המקורית

למעלה