עזרה פיספסתי עונה

פנקיק

New member
עזרה פיספסתי עונה

שלום וברכה אני חדשה פה בהתרגשות חיכיתי לעונה החדשה, ידעתי אומנם שפיספסתי עונה אבל היה לי ברור שאסתדר ואני לא מבינה כלום!!! הפרק האחרון שראיתי היה החתונה של טס וניק. לאן הם נעלמו לעזאזל? מכול הבנות מקלאוד אף אחת לא בת מקלאוד אמיתית אם קלייר מתה וטס נעלמה. ואיפה הארי? ומה אלכס עושה בקילארני? וטרי נסע אל מג?ואיך זה שמכולן ג'ודי דווקא כן נשארת היא הרי תמיד טוענת שהחווה זה לא מקום בשבילה. אני ממש אוהבת את הסדרה ואני לא מסוגלת לצפות ככה אז אשמח להבהרות ותודה מראש

אוקי הנה תשובות

טס וניק בארגנטינה, ניק עובד שם עכשיו ויש להם שם ילדה קטנה . ויש בת מקלאוד אמיתית לחלוטין, קוראים לה ג'ודי
, כן , מסתבר שמג לא הייתה כל כך ישרה כלפי ג'ודי ולא ממש סיפרה לה את האמת על אבא שלה , וג'ודי גילתה את האמת , שהיא בעצם הבת של ג'ק מקלאוד. ולכן היא מקלאודית אמיתית. הארי מת, כי סנדרה אישתו האהובה או יותר נכון גרושתו האהובה רצחה אותו . אלכס בקילארני כי הוא ירש את המקום. טרי ומג התחתנו והם בטיול מסביב לעולם. זהו נראה לי עוד שאלות?!

שכחתי לציין שגם רייגן היא מקלאודית אמיתית

אמנם היא לא הבת של ג'ייק . אבל היא מקלאודית, היא בת דודה של ג'ודי. ואל תדאגי,תמיד תהיה מקלאודית אמיתית אחת באזור.

פנקיק

New member
ואוו

קודם כול תודה כול זה קרה בעונה אחת? על פניו זה נשמע טלנובלה... טוב יש לי עוד מיליון שאלות, רייגן היא מבעלות החווה עכשיו? אז למה סטיבי האחראית? ומה פתאום ניק וטס נסעו לארגנטינה? מה קורה עם "וירג'ול"? ונראה לכן ששידורי הבוקר ימשיכו כדי שאני אשלים? טוב, נראה לי שהגזמתי בכמות השאלות אז שוב תודה, לפחות אני יכולה להסתכל עכשיו ולהבין.. שבת שלום!

אוקי נמשיך לענות לך

רייגן היא מבעלות החווה כי היא מקלאודית וג'ודי חולקת איתה את החווה. סטיבי היא בעלים ממזמן היא נהייתה בעלים אחרי שקלייר מתה כי טס החליטה שזה מה שקלייר הייתה רוצה שיקרה. וילכול מזמן לא בעסק, הם נפטרו ממנה
ולגבי שידורי בוקר אני לא יודעת אבל אני מוכנה לבדוק

למעלה