עזרה ...פליזז....

עזרה ...פליזז....../images/Emo4.gif

שלום. פעם ראשונה שאני נכנסת לכאן ... מקווה שתוכלו לעזור לי. אני בת 24.5 חבר שלי כמעט 28. אנחנו חברים שנה-שנה וחצי. בעקרון הקשר הזה עבר הרבה ואני לא אלאה אתכם במה שקרה. אנחנו עכשיו כבר איזה חצי שנה במצב ששנינו עובדים ולומדים, הזמן להפגש הולך וקטן, אנחנו מגיעים הרבה פעמים עייפים וכו'. הקשר די טוב בגדול (גם הסקס). העניין הוא כזה, לחבר שלי יש פנטזיות מיניות מגוונות ושונות... ובנוסף חוץ מהסקס איתי הוא מאד אוהב לעשות ביד מול סרטים כחולים ולנהל סייבר. אני לא בחורה קנאית, ובפנטזיות המשותפות שלנו במיטה, זה כולל אנשים אחרים וכו'... אך זה שהוא מדבר עם אחרות, לי זה מאד מפריע. לפני כחצי שנה תפסתי אותו שדיבר עם מישהי שאני ידעתי מי זו(מהרשת) ונורא נעלבתי. הוא שיקר והכחיש, והנושא איכשהוא הסתדר. אתמול זה קרה שוב, גיליתי יוזר שלו באייסי שהוא מנהל שיחות... גיליתי שלמעשה אני מגשימה לו רוב הפנטזיות, אך יש תחום אפור שאני לא מסתדרת איתו, והוא מדבר על זה עם בנות אחרות. מבחינתי אתמול נפרדנו כל הערב היינו בשיחות. האם להפרד או לא? הבנתי שיש לו בעיה, הוא מוטרד מהפנטזיות האלה (הן לא בנאליות...) ומבחינתו הוא רוצה להפטר מהן אך לא מצליח. לדעתי אין דבר כזה להפטר... אני רוצה שילך לפסיכולוג. מבחינתו הסיבה שהוא לא סגור על הקשר (לחתונה יענו) זה זה שיש לו את המחשבות האלה. מה אני אמורה לעשות? גם אני לא יודעת האם אני רוצה חתונה או האם הוא האחד, אני מרגישה מאד פגועה, מבחינתי לעשות ביד ולדבר עם מישהי אחרת יש בזה אינטימיות, למרות שגברים בוודאי לא רואים את זה כך. תודה

zsahr1

New member
היי מתוקה מה עניינים ?

אני חושב שאתם צריכים לקחת איזשהי פסק זמן אחד מהשני וזה בכדי שהוא יתחיל להבין שמה שהוא עושה מאחרי גביך הוא לא בסדר ,אני חושב שבאף מערכת יחסים, לא הגבר ולא האישה לא צריכים לנהל שיחות אם אנשים זרים על סקס כי שיחות מובילות לביצוען בסופו של דבר וזה לא נעים . לגבי זה שהוא נוהג לאונן מול סרטים כחולים זה בסדר וזה טיבעי היום 90% מהגברים אני חושב רואים סרטים כחולים ,זה מעלה להם את החשק והם באים לפורקן ע"י אוננות , אז אין לך מה לדאוג אבל לגבי הפנטזיות המיניות שלו לא הייתי ממליץ לך להכנס איתו לאיזה נושא מחייב כמו חתונה או בכלל להמשיך בחרברות איתו עד שהוא יהיה סגור על עצמו כי אם לא הוא תמיד יחפש דרכים להגשים אותם . מקוות שתלכי ותעשי את הדבר הנכון בהצלחה

תודה על התשובה ו...

אני אחדד את הבעיה. הוא מודע לזה שזו דפיקות הבעיה היא שיש לו פנטזיות שהוא מרגיש שהוא חייב לממש (לעשות ביד בסייבר). הוא שונא את זה ורוצה להפטר מזה. מה אני אמורה לעשות? פסק זמן לא יפתור את זה. פנטזיה לא נעלמת וזה מציק לו.

zsahr1

New member
זו באמת בעיה

טוב אין לי כל כך הרבה לומר לך , אני עדיין לא פסיכולוג ואני מקווה שתפתרו את הבעיות שלכם בהצלחה

למעלה