עזרה - פלייסטיישן 4

mmm2016

New member
עזרה - פלייסטיישן 4

היי אני רוצה לקנות לבעלי פלייסטיישן 4 ליומולדת. כמובן שזו צריכה להיות הפתעה ואין לי כל כך מושג מה לחפש... אשמח לעזרה: איזה דגם נחשב טוב? מה פחות או יותר נחשב למחיר טוב? 500gb או 1tb? איפה אפשר לקנות? מחפשת חנות אמינה עם אחריות משחקים- האם את כולם צריך לקנות או שאפשר גם להוריד? ובכלל מה עוד חשוב לבדוק לפני שקונים? תודה מראש על העזרה (;

evilplate

New member
אהלן :)

ממליץ לך ללכת על הסלים 500 מגה, עניתי לבחורה אחרת שרוצה לקנות קונסולה לאחיה הגדול 2 הודעות מתחת לשלך.
&nbsp
אם יש לך עוד שאלות מעבר למה שכתבתי שם את מוזמנת לשאול פה.

evilplate

New member
אני קניתי את שלי לפני 3 שנים

ממקום שנקרא VGS בתל אביב בסניף אבן גבירול, אני לא יודע אם הוא הכי זול אבל הוא כן מאוד אמין ואדיב, היתה לי בעיה עם הכונן דיסקים כמה ימים לפני תום האחראיות והם סידרו אותה ללא בעיה ואמרו לי שאם זה יחזור גם אחרי שהאחראיות תסתיים הם יסדרו לי אותה בחינם, למזלי זה לא חזר אבל את מבינה את הנקודה, אחלה שירות.
&nbsp
באופן כללי המחירים בדברים האלו הם די קבועים אבל תעשי סקר שוק בזאפ וכו׳, זה לא משהו שאת צריכה ידע על המכשיר כדי לעשות, אם יהיו לך עוד שאלות מקסימום תרשמי פה ונעזור לך.
&nbsp

לא פחות חשוב מהPS4 זה לקנות לו אוזניות טובות אם את רוצה

לישון בשקט. הPS4 הזה נשמע כמו איזה 12 פועלים סינים שעובדים עם דיסק חיתוך ממש בתוך הבית שלך.

(זו הודעה רצינית )

יצא לי פעם להעלות את הנושא הזה של הרעש עם זוג נשוי שהם חברים שלי אבל הם שיחקו אותה כאילו להם זה לא קורה והPS4 בסדר, הם סתם רצו לשים לי מלח על הפצעים,קני אוזניות עוד היום.

evilplate

New member
כרונו הגזמות בע״מ

אני משער שזה אינדיבידואלי אבל לי הרעש של הפס4 ממש לא מפריע ולי יש את הגרסה השמנה מתקופת ההשקה שאני משער שאם כבר היא יותר מרעישה מהדגם החדש והיעיל יותר, אבל כל אחד ודעתו, שתקנה ותראה.

מצד שני אני זוכר שהפס4 שלך יותר שקט משלי.

אז כבר מההשקה היה לך יותר מזל ממני!.

לדעתי זה נושא ממש מורכב כי באמת יש בעיה של רעש עם רוב מכשירי הפס4, לא לחינם המציאו לו את הניק Hair dryer level PS4. תכתוב את זה בגוגל, אינספור תוצאות :)

אבל זה באמת מורכב, זה תלוי לדעתי באמת כמו שאמרת באינדיבידואליות של הבן אדם, כמה הוא רגיש לרעש, תלוי במשחקים, ולדעתי תלוי גם בSetup שלך.

אני מודה שמתי שהעברתי את הפס4 לסלון וחיברתי אותו למערכת קולנוע רצחנית
בקושי שמעתי משהו, מרוב שהרמקולים בלעו את הרעש שלו

אבל בsetup שלי בחדר השינה , זה שצילמתי כאן פעם הרעש בלתי נסבל.

אבל אין מצב שאני שם אותו באופן קבוע בסלון וצריך להתחנן על זמן טלווזיה.

למעלה