עזרה- צבע לא מוצלח :(

עזרה- צבע לא מוצלח :(

יש לי שיער בצבע חום כהה ובשנה האחרונה עשיתי אצל הספר גוונים של דבש ונחושת שבהתחלה יצאו מאוד מוצלחים. כשהלכתי לחדש אותם, יצאתי עם צבע אדום מאוד מאוד בולט ולא מחמיא, במקום הנחושת... והגרוע מכל הוא שכמה פסים מאוד מאוד בולטים יצאו לי באיזור הפוני ואין שום אפשרות להסתיר את זה., גם לא אם אני אוספת את הפוני למעלה בסיכה.. זה פשוט בולט ונראה זוועה!! כדי להמחיש את העניין, אני אסביר שהגוונים האדמדמים נראים בערך כמו השיער של ההיא מהתפוזינה :( וזה נראה נורא על השיער שלי...מה גם שהצבע אור שלי הוא בערך מוקה והאדום הזה נראה כמו פאה עליי... (שוב, מדובר בגוונים... לא כל השיער הוא אדום אבל עדיין זה מאוד בולט). חשבתי אולי לצבוע מחדש לחום כהה, כמה שיותר דומה לצבע שלי אבל אני מתלבטת אם כדאי לעשות את זה זמן כל כך קצר אחרי שעשיתי את הגוונים? עדיף לחכות שהשיער יצמח? או שאולי אפשר לגרום לזה לדהות קצת? מה אפשר לעשות עם זה? :(

אני חושבת ש..

תחכי עם זה או שתקני מוס צבע ושימי צבע אחר..יש מוסים במלא צבעים וזה יורד אחרי 2-3 מקלחות....זה בקבוק שמספיק לכמה שימושים..אפשר להשיג את זה במשביר..יש בצבעים כמו: אדום ושטני.....לגבי אדום ושטני אני בטוחה מאה אחוז..לגבי השאר אני יודעת שיש אבל לא ראיתי בעצמי,רק שמעתי שיש. את יכולה לשים את המוס .לבחור בצבע שלך ולשים ככה יהיה לך על השיר צבע שהכי דומה לצבע שלך(רק על הגוונים) וזה יראה דיי גוונים אמיתיים....

הממ..

זה לא יהרוס לי את השיער אם אני כל פעם אשים את זה? אני אחפש את זה בחנויות, פעם ראשונה שאני שומעת על המוס הזה... לא עדיף אבל בכל זאת כבר לצבוע את השיער לצבע אחיד וזהו?

מיכי7

New member
אני לא חושבת שמוס יעזור..

אם את מתכוונת לזה של אינדולה אז כתוב עליו שהוא 'מחזק גוון טבעי'.. ככה שהיא נגיד לא תוכל לצבוע את הפוני בשטני כי זה בקושי ייפעל.. בכל זאת שווה לנסות כי זה לא פוגם את השיער

בשרטי

New member
קחי צבע בגוון הטבעי שלך....לאחר שתרקחי אותו

ע"פההוראות-הרטיבי את הפוני המטריד-ומרחי הצבע על כל האיזור המעצבן-חכי 10 דק ותחפפי רגיל. בהצלחה! רוני

למעלה