עזרה - ציכליד עם

kobi10

New member
עזרה - ציכליד עם

סנפירים מכווצים. לא אוכל. בפינת האקווריום. האפשר לטפל ?? מצורף תצלום תודה

אורי-

New member
מישהו מפחיד אותו?

יש איתו עוד דגים? זה נראה כמו סוג של סטרס , מתי הוא הגיע אליך? הכנסת עוד דגים לאחרונה? מה גודל האק'? יש טריטוריות לכולם? יש דגים ברביה / חיזור (מאותו זן או אחרים) שאולי מגרשים אותו? בכל מקרה , אם יש לך אק' לבידוד זה הכי טוב. אם הכנסת אותו / דגים אחרים לאחרונה אולי תוסיף עוד טריטוריות (תו"כ זה שאתה מכבה את האור) , ואז תדליק את האור , הם עשויים להתארגן מחדש ולמצוא דג דג את פינתו.

shirilik

New member
בצילום כזה גרוע אי אפשר לראות כלום

אם אתה רוצה אני יכולה לעזור לך אני מראשל"צ אתה יכול להביא את הדג אם הוא עוד יחיה לצומת גן הורדים 10:00-20:00 חנות חיות ודגים מקצועית

adiemus

New member
זה נראה כאילו הוא מפחד

זה קרה גם לכרישים שלי כנראה שיש דגים יותר גדולים ממנו....

kobi10

New member
חבר'ה, תודה. לדעתי אתם

לא בכיוון הנכון. הינה עוד פרטים על האקווריום. קיים במתכונת הנוכחית שנתיים, לעיתים מת דג אז אני מוסיף או פשוט לא מוסיף דגים. כך שכולם יחד חודשים רבים. לא בוצע כל החלפת מים אין כל שינוי בטמפ'. מדובר באקווריום מטופל בגודל של 270 ליטר. לדעתי הבעיה טפילים או איזה ריקבון. האם הכנסת גרגרי קלי לחיטוי יכולים לעזור ??? או אולי להכניס מלח ?? אשמח לקבל עוד תגובות.

אורי-

New member
בהודעה הראשונה לא היו פרטים...

אם אתה מזהה סימנים ברורים של מחלה - תבודד אותו , תטפל בו ע"פ התסמינים שתזהה (טפיל , רקבון , פונגוס). לפעמים מספיק לתת לדג קצת שקט ואוכל טוב והוא מחלים ללא תרופות , בד"כ גם מעלים קצת את הטמפ' כדי לזרז את מחזור החיים של החיידק / טפיל / פטריה , אבל כרגע קיץ והאקוואריומים ברוב האץ נמצאים גם כה בגבול הטמפ' העליון שעוד נסבל ע"י הדגים.

למעלה